Mafia III, Steam'de Ön Siparişe Çıktı

En çok sevilen oyun serilerinden biri olan Mafia'nın uzun süredir beklenen son oyunu Mafia III, an itibariyle Steam üzerinde 89 TL'lik fiyat ile ön siparişte. Digital Deluxe paket olarak almak isteyen kişilerin ise 115 TL'yi gözden çıkarması gerekiyor. Son zamanlarda çıkan gözde oyunların büyük kısmının aksine "göreceli" makul sayılabilecek bir fiyat ile ön siparişe çıkması ise oyuncular için güzel bir haber. Özellikle XCOM 2'nin 219 TL gibi çok yüksek bir ücretten ön siparişe çıktığını göz önünde bulundurursak bu fiyatlandırma pek çok oyuncuyu rahatlatmıştır diye düşünüyorum.

Oyunun çıkış tarihi ise 7 Ekim 2016 olarak görünüyor.

Son düzenleme:
Ufak bir gameplay videosu izlemiştim. Araba sürüş dinamikleri çok kötüydü. Oyunun da Mafia gibi değil de suikastçı tarzında işlendiği kanısındayım. Hikaye konusunda bir şey diyemem ancak oyun çıkana kadar sürüş dinamikleri düzeltilir ise çok iyi olur grafikler müthiş. Yani bu kadar gelişmiş bir dönemde sürüş dinamikleri baya kötü kalmış.

En çok sevilen oyun serilerinden biri olan Mafia'nın uzun süredir beklenen son oyunu Mafia III, an itibariyle Steam üzerinde 89 TL'lik fiyat ile ön siparişte. Digital Deluxe paket olarak almak isteyen kişilerin ise 115 TL'yi gözden çıkarması gerekiyor. Son zamanlarda çıkan gözde oyunların büyük kısmının aksine "göreceli" makul sayılabilecek bir fiyat ile ön siparişe çıkması ise oyuncular için güzel bir haber. Özellikle XCOM 2'nin 219 TL gibi çok yüksek bir ücretten ön siparişe çıktığını göz önünde bulundurursak bu fiyatlandırma pek çok oyuncuyu rahatlatmıştır diye düşünüyorum.

Oyunun çıkış tarihi ise 7 Ekim 2016 olarak görünüyor.

Muhtemelen haketmeyecek o parayı ama... Mafia bu, aldım deluxe paketi.

@Yararsız Üye , kardeş senin bu konuyu görüp de aldım oyunu. Şimdi fiyatlarla olan haberleri okuyorum da iyi ki almışım. Sağolasın :D

Ben açıkçası üzüldüm, izlediğim kadarıyla çok boş kalmış oyun. Mafia II de hikaye yetiyordu herşeye ama, bu seride açık dünyaya aşırı önem verilmiş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı