Mafia serisi almaya değer mi?

tacohub

Kilopat
Yer
İzmir
Hayatımda hep merak ettiğim ve oynamak istediğim ama ne zaman videosunu görsem vazgeçtiğim oyundur kendisi. Mafia serisini oynayan arkadaşlar için sizce parasına değer mi? Size yaşattığı deneyim nasıldı? Teşekkürler.

1'i oynamadım fakat güzel diyorlar. 2'yi mutlaka oynamalısın.

Mafia 2 gerçekten çok başarılı bir oyun. Hikaye olarak, mekanikler olarak gerçekten inanılmaz bir oyun. Oyun oynarken görsele önem veren biriyim. Buna rağmen hala açıp oynayabileceğim bir oyun kendisi. Mafia 3 oyununu oynamadım bile. İtalyan mafya oyununda siyahi bir arkadaş ne yapabilir ki dedim ve yanılmadım. Oyun zaten tutmadı. Görevleri durmadan birbirini tekrar ediyormuş. GTA'ya benzemeye çalışan her oyunun sonu böyle oluyor. O muhteşem ilk iki oyun ardından Mafia 3 benim için hayal kırıklığı oldu.

Mafia 1 gördüğüm oynaması en zor oyunlardan biriydi ama hikayesinin üstüne diğer oyunlarla çıkamadıklarını düşünüyorum. Mafia 2 de çok iyidir, kesinlikle oynanmalı diye düşünüyorum bu iki oyun. 3 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

1. oyun yani Mafia: City of Lost Heaven bence gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan bir tanesi. Senaryosu da enfes. Mafia 2 bana göre 1'in yerini tutamasa bile yine çok başarılı bir oyun. Yani 1 ve 2 her türlü oynanacak yapımlar. Fakat 3. oyun kelimenin tam anlamı ile rezalet. Oynamak zaman kaybı bana göre. 1 ve 2'yi oynayın fakat 3'ten uzak durun.

Mafia 1 diret olarak oyun dünyasının efsanelerinden biri. Hele ki Kurtlar Vadisi modunu yükleyerek oyna kendinden geçersin Aynı şekilde Mafia 2'de bana göre efsanelerden fakat gel gelelim ki Mafia 3 fiziksel anlamda çöp olsa, onu çöp bidonuna bile atmam öyle söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…