Mafia serisine nereden başlamalı?

Hocam çıkış yıllarıyla oynamak evet mantıken doğru da sanki yanlış gibi geldi. Fotoğraftaki oyunların çıkış tarihlerine göre sıralaması şu şekilde;
Mafia II (classic) çıkış tarihi: 22 mar 2011.
Mafia II: Definitive Edition çıkış tarihi: 19 may 2020.
Mafia III: Definitive Edition çıkış tarihi: 19 may 2020.
Mafia: Definitive Edition çıkış tarihi: 25 eyl 2020.
Yorumların hepsi "Mafia: Definitive Edition" ile başlamamı önermiş ama en son çıkan o gözüküyor.
Sanırım @dört_kol 'un yazdığı gibi seriye başlayacağım.

Eki Görüntüle 2509883
Mafia 2 Definitive Edition Mafia 2'nin yenilenmiş versiyonu olduğu için ondan sonra çıkması normal. Mafia 1 Definitive Edition hikayenin başı, 2002'de ilk çıkan Mafia 1 oyunu var onun yenilenmiş hali.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da 2002'de ilk çıkan Mafia oyunu çok eski olduğundan baya kanser seri bittikten sonra göz atabilirsiniz. Pakete neden dahil değil onu bende anlamadım.

Mafia 2 Definitive Edition Mafia 2'nin yenilenmiş versiyonu olduğu için ondan sonra çıkması normal. Mafia 1 Definitive Edition hikayenin başı, 2002'de ilk çıkan Mafia 1 oyunu var onun yenilenmiş hali.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da 2002'de ilk çıkan Mafia oyunu çok eski olduğundan bayağı kanser seri bittikten sonra göz atabilirsiniz. Pakete neden dahil değil onu bende anlamadım.

Teşekkür ederim bilgilendirmeler için kesinlikle deneyeceğim. Ben Mafia serisini kütüphaneye ekleyeli uzun zaman oldu mekaniklerini eski mimarileri araçlar falan çok hoşuma gidiyor videolarını falan çok fazla izledim birçok kez de oynamaya niyetlendim ancak bilgisayar 90 dereceyi geçip anında kapanıyordu 10 dakika 10 dakika oynarak 2 saat oynayabilmişim toplam da ama tabii ki insanı bunaltıyor sonunda dün RDR2 de crash yiyince niyetlendim ne olacaksa olsun dedim ne büyük nimetmiş undervolt yapmak o kadar iyi ki RDR de 70 dereceyi geçmiyor ayrıca çok fazla performans da kaybetmedim CS2 gireyim dedim FPS eskisine göre daha istikrarlı. Şimdi oynayamadığım oyunların acısını çıkarıyorum bunu da paylaşmak istedim tekrar teşekkürler açıklayıcı sıralama için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    443,6 KB · Görüntüleme: 17
Teşekkür ederim bilgilendirmeler için kesinlikle deneyeceğim. Ben Mafia serisini kütüphaneye ekleyeli uzun zaman oldu mekaniklerini eski mimarileri araçlar falan çok hoşuma gidiyor videolarını falan çok fazla izledim birçok kez de oynamaya niyetlendim ancak bilgisayar 90 dereceyi geçip anında kapanıyordu 10 dakika 10 dakika oynarak 2 saat oynayabilmişim toplam da ama tabii ki insanı bunaltıyor sonunda dün RDR2 de crash yiyince niyetlendim ne olacaksa olsun dedim ne büyük nimetmiş undervolt yapmak o kadar iyi ki RDR de 70 dereceyi geçmiyor ayrıca çok fazla performans da kaybetmedim CS2 gireyim dedim FPS eskisine göre daha istikrarlı. Şimdi oynayamadığım oyunların acısını çıkarıyorum bunu da paylaşmak istedim tekrar teşekkürler açıklayıcı sıralama için.
Definitive editionlar grafik yenilenmesi olduğu için sonra çıktı kısacası sen mafia 1 definitive edition, mafia 2 definitive edition, mafia 3 definitive edition sırasıyla oyna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı