Sürprizbozan Mafia sonu neler oluyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Döneminde çıkmış olan en iyi oyun. Gerek müziği gerek hikayesi benim için eşsiz. Gel görelim ki bu oyuna hayranım evet ama hafife aldığım şeyler var ve gözümden kaçan durumlar varmış. Dostlar Free ride muhabbeti nedir? Kimi oyun bittiğinde kimi de gizli yer açıldığında çıkıyor diyor. Aynı durum Mafia 2 klasikte var mı?

Çok teşekkür ederim. Serbest gezinti olduğunu biliyorum. Ama şöyle serbest iken görev yapabileceğimizi söylüyorlar.
Mafia 1 Definitive Edition'da haritada yerleri gözükmeyen challenge tarzı özel ödül veren görevler var. Mesela oyunun en hızlı arabasını şehirin bir ucundan diğer ucuna kaza yapmadan götürürseniz o araba sizin oluyor veya oyunda altın silahları(silahların renginin sarı olmasından başka bir avantajı yok maalesef) yine bu görevler ile açıyorsunuz. İnternete yazarsanız bu görevlerin haritada ki yerlerini ve nasıl açılacaklarını öğrenebilirsiniz.

Mafia 2'nin Free Ride modunu hiç oynamadağım için bu tarz görevler var mı varsa ne veriyor bilmiyorum.

Bu arada Mafia 1'de silah ve arabanın yanında bu özel görevler ile kıyafette kazanabiliyorsunuz. Mesela Palyaço kıyafeti benim favorim.

Mafia 1 Definitive Edition'da haritada yerleri gözükmeyen challenge tarzı özel ödül veren görevler var. Mesela oyunun en hızlı arabasını şehirin bir ucundan diğer ucuna kaza yapmadan götürürseniz o araba sizin oluyor veya oyunda altın silahları(silahların renginin sarı olmasından başka bir avantajı yok maalesef) yine bu görevler ile açıyorsunuz. İnternete yazarsanız bu görevlerin haritada ki yerlerini ve nasıl açılacaklarını öğrenebilirsiniz.

Mafia 2'nin Free ride modunu hiç oynamadağım için bu tarz görevler var mı varsa ne veriyor bilmiyorum.

Bu arada Mafia 1'de silah ve arabanın yanında bu özel görevler ile kıyafette kazanabiliyorsunuz. Mesela palyaço kıyafeti benim favorim.

Çok teşekkür ederim. Mafia 1 klasik hakkında bilginiz var mı?

Çok teşekkür ederim. Mafia 1 klasik hakkında bilginiz var mı?
Mafia 1'de de gizli arabalar, easter eggler ve gizli kapılar vardı diye hatırlıyorum fakat sana bir şey kazandırmadığı için bence yapmanın pek bir anlamı yok.

Döneminde çıkmış olan en iyi oyun. Gerek müziği gerek hikayesi benim için eşsiz. Gel görelim ki bu oyuna hayranım evet ama hafife aldığım şeyler var ve gözümden kaçan durumlar varmış. Dostlar Free ride muhabbeti nedir? Kimi oyun bittiğinde kimi de gizli yer açıldığında çıkıyor diyor. Aynı durum Mafia 2 klasikte var mı?
Hocam Mafia 2'nin DLC'lerinde serbest gezme var ama Mafia 2 'de serbest gezme biraz kısıtlı. Friends for life modu var. Ona bakabilirsiniz.

Hocam Mafia 2'nin DLC'lerinde serbest gezme var ama Mafia 2 'de serbest gezme biraz kısıtlı. Friends for life modu var. Ona bakabilirsiniz.
Friends for life modu oyundan çıkarılan şeyleri de geri ekliyordu değil mi? Şu oyundan çıkarılan askerlik bölümleri de dahil miydi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı