Ruslar oyunda alıyor aynı zamanda ve büyük ihtimalle bizim 5 katımız falan kazandırıyor.
Peki senin görüşün nedir? Neden Türkçe gelmiyor?
Ayrıca sadece o yazdığım paragrafın tek bir kısmına yanıt atmışsın. Neden Türkçe olmadığını ve şirketin politikasını anlattım gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.
5 katı falan yok kaç tane Rus tanıdında bunu dedilerde Bana gelip Rusları öğretiyorsun.Bana bizim katkımızın 5 katı kadar katkı sağladıkları hakkında bir kaynak at.
Bu 2016 ya ait olmasına rağmen Rusya Brezilya'nın altında gelir sağlıyor. Nerede 5 katı falan toplamda türkiyenin 2 katı kadar katkılar var, kattıkları katkının 4 katı kadar zarar veriyor Ruslar cracklar ile.rusya 140 milyonluk bir ülke olmasına rağmen bu iğrenç katkıyı sağlıyor biz ise 80 milyonluk nüfusumuza rahmen bu sözde Rus katkısının yarısını sağlıyoruz bu bizim için oldukça iyi.Bunuda 2016 da yapmışız şuana göre daha iyi bir ekonomimiz vardı.kartellerin kol gezdiği ekonomisi yerlerde olan Meksika bile Rusya'ya yakın gelir sağlamış.
Oyun Gelirlerine Göre İlk 100 Ülke
Benim kişisel fikrim ekonomimiz çok çalkantılı ve firmalar buna göre hareket edecek bu firma için hem gereksiz hem de yorucu bununla uğraşmak istemiyorlar ve bilerek uzak duruyorlar.
Son düzenleme: