Mafia: The Old Country çıktı ama Türkçe dil desteği yok!

5 katı falan yok kaç tane Rus tanıdında bunu dedilerde Bana gelip Rusları öğretiyorsun.Bana bizim katkımızın 5 katı kadar katkı sağladıkları hakkında bir kaynak at.

Bu 2016 ya ait olmasına rağmen Rusya Brezilya'nın altında gelir sağlıyor. Nerede 5 katı falan toplamda türkiyenin 2 katı kadar katkılar var, kattıkları katkının 4 katı kadar zarar veriyor Ruslar cracklar ile.rusya 140 milyonluk bir ülke olmasına rağmen bu iğrenç katkıyı sağlıyor biz ise 80 milyonluk nüfusumuza rahmen bu sözde Rus katkısının yarısını sağlıyoruz bu bizim için oldukça iyi.Bunuda 2016 da yapmışız şuana göre daha iyi bir ekonomimiz vardı.kartellerin kol gezdiği ekonomisi yerlerde olan Meksika bile Rusya'ya yakın gelir sağlamış.

Benim kişisel fikrim ekonomimiz çok çalkantılı ve firmalar buna göre hareket edecek bu firma için hem gereksiz hem de yorucu bununla uğraşmak istemiyorlar ve bilerek uzak duruyorlar.

Son düzenleme:
Benim 2 farklı düşüncem var. 1.si ya satın alımlar düşük, tam fiyattan az kişi aldığı için firma da dil desteğine uğraşmak istemiyor. 2. düşüncem ise korsan oyun kullanımı çok fazla. Ben “kullanmayın” demiyorum, yanlış anlaşılmasın, ama her 10 kişiden 7’si ülkemizde korsan kullanıyor. Bu da firmanın gözüne batıyor.

Ha, ekonomi düzelir, alım gücümüz artar, insanlar da oyunlara gereken değeri verir; o zaman her oyunda Türkçe dil desteğini kesin olarak göreceğimizi düşünüyorum.

Yoruculuk kısmı doğru değil ya hiçbir seçimin oyuncuya bırakılmadığı, hikayenin baştan sona belli olduğu ve diyalogların farklı olduğu bir durum yokken yapmak kolay. Öyle olsaydı çokça farklı sonu olan ve diyaloğun bitmediği Baldur's Gate 3'e altyazı getirmezlerdi.

Hocam ülkede dediğiniz gibi korsan oyun oynayan sayısı bir hayli fazla ama bu durum Türkçe dil desteği getiren firmaların ülkemizde yeterli ilgiyi görmediğini göstermiyor. Kingdom Come 2, Baldur's Gate 3, Dying Light'lar ve aklıma gelmeyen daha bir sürü oyun var. Yani yapmak isteyen Türkçe dil desteğini getirir oyununa. Onun parasının da fazlasını çıkarır ama niyet farklı bence.

Son düzenleme:

Zorunluluktan kast ettiğim aslında bu değildi, çok hareketli sabit olmayan ve genelde olumsuz yönde olan bir ekonomimiz var, bu şirketler dil desteği eklediklerinde haliyle bu ülkeye özel fiyatlandırma ve ürün üretimi lazım fakat bu ekonomik şartlarda sürekli bir güncelleme ve ek fiyatlandırma gerek ülkemizde bundan alınan vergide eklenince şirketler bilerek müdahil olmuyor.

Türkiye de Mafia oyunlarını seven büyük bir kitle var. Türkçe dil desteği koymamaları büyük ayıp olmuş. Korsana düşünce oynarım diyeceğim de Denuvo kullanmışlar. Oyun da pek iyi değil gibi yorumlar kötü. Kimse kırmaya da uğraşmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…