Mafia Trilogy oynanmalı mı, izlenmeli mi?

Öncelikle bir yanlışlığı düzeltelim. Bence Mafia serisinin en iyi oyunu birinci oyunudur ve 1>2>3 şeklinde gidiyor. Sizin yerinizde olsam o Mafia havasını yaşardım yani oyunu satın alın ve Mafia havasını siz de yaşayın

1. oyunu oynaması işkence olabiliyor. Ben olsam 1'i izleyip 2'yi oynardım.

Mafia III en sıkıcı olanı. Yayıncıya da bağlı olarak izlerken keyif alabilirsiniz ama.

Oyunları satın al kesinlike . Ayrıca bende seni düzelteyim : 2>1>3 olacak o
Neden diye soracak olursan, mafia 1'de bir taksicinin bu kadar hızlı bir şekilde mafia ailesine katılıp bu kadar hızlı yükselmesi çok saçma ve gerçekçi değil. 2. oyun ise zaten bir şaheser olarak karşımıza çıkıyor. İlk ayak işleri ardından Vito'nun yükselme dönemi vs.
Benim Vito ile aramda özel bir bağ var her zaman , ne zaman oyunu açsam eski bir arkadaşımı görmüş gibi hissederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Dnoir birinci oyununun hikâyesi bana oldukça cazip geldi. Gerçi 2K para uğruna ikinci oyunundan birçok şeyi çıkarttı. Belki çıkartmasaydı farklı bir şaheser olabilirdi.

Dediğiniz gibi bir taksicinin bir mafya ailesine yardımcı olması sonrasında mafya içerisinde hızlı yükselmesi bana da pek mantıklı gelmiyor ve taksicinin de doğrudan mafya işlerini de kabul etmesinin pek mantıklı bir yanı yok ama şunu da düşünmek lazım ki oyun 2002 senesinde çıktı ve o seneye göre şaheser bir oyundu. İkinci oyunu bir tık eksik olduğu için birinci oyununu daha iyi buldum her zaman için.

Evet o konuda doğru söylüyorsun 2. oyun biraz eksik ve özellikle sonu saç baş yoldurur adama. Mafia 1'i hem eski hem de yeni versiyonunda oynamış biri olarak söyleyebilirim ki hocam vallahi 2 her zaman bana cazip geldi ya her ne kadar eksikte olsa.

Şimdi 2. oyun mükemmel. Onu oynayıp hikayeyi deneyimlemen lazım. 1. Oyununda gideri var ama. 3. oyunu yani bırak oynamayı, izleme bile boş ver zaman kaybı. Oyunları ayrı ayrı alacak olsaydın. Eminim birçok kişi 1 ve 2'yi al 3'te izle geç derdi. Ama şu anda oyunların hem tekli, hem de üçlemenin fiyatına bakıldığında üçlemeyi sadece 2. oyun için bile alabilirsin. Tekli fiyatından bile ucuz. 1. oyunun hikayesi fena değil sıkıldığın yere kadar oynarsın. 2. Oyunu muhakkak ki oyna. 3. oyuna hiç gerek yok izleme bile zamanına yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…