Mafia Trilogy vs AC Valhalla

OrchiiX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
PS 5 için dijital satın alacağım. İkisi arasında gidip geliyorum. Mafia trilogy serisindeki 2 oyunuda oynadım daha önce. Sadece Mafia 3 oynamadım. Hepside türkçeymiş galiba. Diğer oyunda AC Valhalla. Onu daha önce hiç oynamadım. Hangisi sizce daha mantıklı? AC Valhalla çok sıkıcı diyorlar. Fakat Mafia 1 ve Mafia 2 Steam'de mevcut. Bir tek Mafia 3 yok. PS'de deneyimlemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AC Valhalla al derim. 1. ve 2. oyunu oynamışsın zaten. 3. oyuna çok kötü diyorlar, direkt oynama onu.

Aslında ikisini de alsam mantıklı gibi geliyor.

Hiçbiri türkçe değil. Mafia 3 oynamaya değmez. Assasins Creed serisinin hepsi birbirinin aynısı. RDR2 Cyberpunk Witcher gibi oyunlara bak oynamadıysan.
Rdr 2 ve Witcher 3 oynadım. Bitek cyberpunk oynamadım belkide ona yönelmeliyim.

Hiçbiri Türkçe değil. Mafia 3 oynamaya değmez. Assassin's Creed serisinin hepsi birbirinin aynısı. RDR2 Cyberpunk Witcher gibi oyunlara bak oynamadıysan.

Ayrıca 3 oyunda türkçeymiş. Definitive Edition olduğundan dolayı türkçeymiş. ChatGPT de araştırdım.

Ayrıca 3 oyunda türkçeymiş. Definitive Edition olduğundan dolayı türkçeymiş. ChatGPT de araştırdım.
Cyberpunk hepsinden fersah fersah iyi.

ChatGPT her zaman doğru bilgi vermiyor. Daha yeni oynadım definitiveleri. Türkçe değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı