Mafia Trilogy Yeterli Midir?

Kadir1221

Centipat
Katılım
3 Ağustos 2022
Mesajlar
278
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Mafia Trilogy almayı düşünüyorum ama bunu aldığımda serinin tüm oyunları gelecek mi bana? Ve hangilerini oynamamı önerirsiniz? (Sanırsam oyunların hem Definitive Edition'u hem de kendileri geliyor. Bunların arasındaki fark nedir ve dediğim gibi hangilerini önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdilik teşekkürler.
 
Trilogy'de 3 oyunun Definitive Edition hali geliyor. İlk 2 oyunu oynadım ve bitirdim şahsen ben beğendim. 3. oyun hakkında olumsuz yorumlar var fakat henüz indirmediğimden 3. oyun hakkında bir şey diyemeyeceğim.
 
Arkadaşlar merhaba. Mafia trilogy almayı düşünüyorum ama bunu aldığımda serinin tüm oyunları gelecek mi bana? Ve hangilerini oynamamı önerirsiniz? (sanırsam oyunların hem Definitive Edition'u hem de kendileri geliyor. Bunların arasındaki fark nedir ve dediğim gibi hangilerini önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdilik teşekkürler.

Tüm oyunlar gelmiş olacak bana kalırsa bütün oyunlarını sırasıyla oynayın hepsi birbirinden güzel oyunlar hikayeleri olsun grafikleri olsun mükemmel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı