MAG 274QRF QD E2 vs MSI G321Q

mellow83

Decapat
Daha fazla  
Monitör alma arifesindeyim. Bütçem aşağı yukarı 11k. Bu iki monitör arasında kaldım. Aynı fiyat bandında başka önerileriniz olursa onlara da açığım. Hikayeli oyun ağırlıklı kullanacağım.

@Saint Lucia gördüğüm kadarıyla siz monitör işinden iyi anlıyorsunuz hocam. Bana yardımcı olma şansınız var mı?

Son düzenleme:
G321Q'nun 32" olmasi disinda bir olayi yok, siradan bir monitor. MAG274QRF-QD E2 ise %160'a varan sRGB renk gamutu sayesinde oldukca doygun renkler uretebilmesiyle birlikte 1500:1 gibi IPS standartlarinin ustunde bir kontrast orani sunmasiyla mukemmel bir 27" monitor olarak piyasada yerini aliyor. Ama benim bu butcede sahsi tercihim ve onerim hep Odyssey G6 (LS27BG65) olmustur cunku hizli bir VA panel ve VA olmasindan oturu yuksek kontrast sundugu icin daha iyi siyah performansi sunuyor ve bu da iyi bir dizi/film ve goruntu kalitesi deneyimi sunuyor. G6'nin renk doygunlugu QD E2 kadar yuksek degil ama daha iyi kontrasttan oturu ve daha dolu bir monitor olmasindan oturu daha alinabilir konumda, ayrica G6 240 Hz.

G321Q'nun 32" olmasi disinda bir olayi yok, siradan bir monitor. MAG274QRF-QD E2 ise %160'a varan sRGB renk gamutu sayesinde oldukca doygun renkler uretebilmesiyle birlikte 1500:1 gibi IPS standartlarinin ustunde bir kontrast orani sunmasiyla mukemmel bir 27" monitor olarak piyasada yerini aliyor. Ama benim bu butcede sahsi tercihim ve onerim hep Odyssey G6 (LS27BG65) olmustur cunku hizli bir VA panel ve VA olmasindan oturu yuksek kontrast sundugu icin daha iyi siyah performansi sunuyor ve bu da iyi bir dizi/film ve goruntu kalitesi deneyimi sunuyor. G6'nin renk doygunlugu qd E2 kadar yuksek degil ama daha iyi kontrasttan oturu ve daha dolu bir monitor olmasindan oturu daha alinabilir konumda, ayrica G6 240 Hz.

Hocam paneller hakkında çok bilgim yok. IPS panel övülüyor genelde ondan dolayı IPS alayım diye düşündüm. Konuda belirttiğim gibi hikayeli oyun ağırlıklı kullanacağım. VA panel almak üzmez değil mi?

Konu güncel arkadaşlar

Son düzenleme:
Qd modeli daha iyi. Quantum dat teknolojisi var. Syn. Ali Güngör'ün videosunu izleyebilirsin. Qd hakkında. Renkleri süzüp daha kaliteli aktarıyormuş. Böylece çok daha kaliteli görüntüler elde ediliyormuş. Gavurlar yapıyolar arkadaş.

Monitör alma arifesindeyim. Bütçem aşağı yukarı 11k. Bu iki monitör arasında kaldım. Aynı fiyat bandında başka önerileriniz olursa onlara da açığım. Hikayeli oyun ağırlıklı kullanacağım.

@Saint Lucia gördüğüm kadarıyla siz monitör işinden iyi anlıyorsunuz hocam. Bana yardımcı olma şansınız var mı?
Merhaba kararınızı verdiniz mi? Bende MSI MAG274QRF-QD E2 ve ASUS ROG STRIX XG27ACS arasında kaldım. Görüntü kalitesi olarak sanırım MSI biraz daha iyi. Siz hangi monitörü tercih ettiniz.

Merhaba kararınızı verdiniz mi? Bende MSI MAG274QRF-QD E2 ve ASUS ROG STRIX XG27acs arasında kaldım. Görüntü kalitesi olarak sanırım MSI biraz daha iyi. Siz hangi monitörü tercih ettiniz.

Ben tercihimi MSI MAG274QRF-QD E2'den yana kullandım ama şu an şehir dışındayım henüz deneme fırsatım olmadı monitörü.

@YsfGms MAG274QRF-QD E2 bariz bir sekilde daha iyi. XG27ACS siradan bir monitor.
Hocam sizi diğer konulardada gördüm monitörler hakkında bilgili birine benziyorsunuz. Bende mag274QRF-QD E2 almayı planlıyorum fakat internette çok fazla msi Monitörlerin sorunları hakkında konular var.Sizin daha önce böyle bir deneyiminiz oldu mu? Msi monitör alınır mı?

Hocam sizi diğer konulardada gördüm monitörler hakkında bilgili birine benziyorsunuz. Bende MAG274QRF-QD E2 almayı planlıyorum fakat internette çok fazla MSI monitörlerin sorunları hakkında konular var. Sizin daha önce böyle bir deneyiminiz oldu mu? MSI monitör alınır mı?

Hocam bende fazla bilgili değilim. Araştırmaya çalışıyorum sadece. İlk defa MSI monitör alacağım bende. Ne gibi sorunları varmış. Denk gelemedim pek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı