Hatsune Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 859 20 Aralık 2024 #31 Pickaroon dedi: Hocam şu bakımdan söylüyorum bu MSI 240 V2 normal fiyatı 3300 TL idi. Bugün Amazon bir kampanya yapmış ve 2500 TL'ye düşmüş o yüzden bunu almak istiyorum. O yüzden asıl merak ettiğim bu model iyi midir? Yoksa çöp müdür parasını hak etmez mi? Genişletmek için tıkla... V2 versiyonunda kronik sorunlar yok, gönül rahatlığı ile alabilirsin, fiyatı da çok iyi.
Pickaroon dedi: Hocam şu bakımdan söylüyorum bu MSI 240 V2 normal fiyatı 3300 TL idi. Bugün Amazon bir kampanya yapmış ve 2500 TL'ye düşmüş o yüzden bunu almak istiyorum. O yüzden asıl merak ettiğim bu model iyi midir? Yoksa çöp müdür parasını hak etmez mi? Genişletmek için tıkla... V2 versiyonunda kronik sorunlar yok, gönül rahatlığı ile alabilirsin, fiyatı da çok iyi.
uchihamadara1 Femtopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #32 Hocam konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız aldınız mı MSI soğutmayı aldıysanız da memnun musunuz ? @Pickaroon
Hocam konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız aldınız mı MSI soğutmayı aldıysanız da memnun musunuz ? @Pickaroon
O Oğuzhan PEHLİVAN Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #33 uchihamadara1 dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız aldınız mı MSI soğutmayı aldıysanız da memnun musunuz ? @Pickaroon Genişletmek için tıkla... ben aldım kullanıyorum gayet memnunum
uchihamadara1 dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız aldınız mı MSI soğutmayı aldıysanız da memnun musunuz ? @Pickaroon Genişletmek için tıkla... ben aldım kullanıyorum gayet memnunum