MAG CoreLiquid 240R vs Corsair H150 RGB 360

ofe7

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar.
ASUS TUF Gaming G301 kasam mevcut. Ryzen 5 5600X işlemcim için sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Bütçeme daha uygun olduğu için iki soğutucu arasında kaldım. Soğutuculardan birisi 240mm diğeri ise 360mm. 240 olanı kasanın üst kısmına sığıyor. 360mm ise sadece ön tarafa. Hangisini almak mantıklıdır?
Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

Corsair daha iyi.

Tam bütçe verirsen alternatif arayabilirim, ancak kesinlikle CoreLiquid almamalısın.

5K olduk :), ayrıca etiket için teşekkürler.

@BerkayZ87 sizin sıranız hocam :)

Yani bütçem maksimum 1500 lira civarı. İki soğutucu arasında 200 lira kadar var. Belki zorlar onu alırım diye düşündüm. Sizler kadar bilgim yok. Acaba msi’ın suçu nedir eksik yanları nedir?

Kasamın üst kısmında 360mm desteği yok. Corsair alıp ön tarafa konumlandırmakta bir sıkıntı söz konusu olur mu? Ön tarafa tavsiye edilmiyor gibi şeyler okudum. Yoksa bundan da vazgeçip önerdiğiniz ürünü mü almak mantıklı?

Kasamın üst kısmında 360mm desteği yok. Corsair alıp ön tarafa konumlandırmakta bir sıkıntı söz konusu olur mu? Ön tarafa tavsiye edilmiyor gibi şeyler okudum. Yoksa bundan da vazgeçip önerdiğiniz ürünü mü almak mantıklı?

Ön taraf genelde üst taraf yoksa o zaman tercih edilir. Ama doğru montaj yapıldığında sorun değil, benim önerdiğim 5600X'i rahatça soğutabilir doğru montajla.

Merhaba arkadaşım,

Bu konuda sanırım en kullanışlı yanıtı ben vereceğim.

Seninle aynı kasa ve işlemciye sahibim. Corsair H100 RGB 240mm ile şu anda 4.35ghz 1.2v sabit ayarında ve Arctic Mx-4 termal macun ile boşta 40-45, yükte 65, OCCT Power testinde de 85 dereceyi geçmiyor işlemcim. Yukarıdaki paylaşımımda daha detaylı ve fotoğraflarla tecrübemi paylaştım. Umarım işini görür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı