MAG Forge M100R vs MAG Forge 100R

LindaR35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlar bu iki kasadan birisini almak isyiyorum, hangisini alacagima karar veremiyorum. MSI MAG Forge 100R ve Forge M100R. Bu ikisinin farki nedir? Veya hangisini almak daha mantikli? Benim gonlum M100R'dan, yana 4 fan ve arka fan da RGB oldugu icin. Tavsiyeniz nelerdir?

Bende 100R var güzel kasa ama fan artırmak istersen işte o zaman sıkıntı başlıyor. Henüz uygun fan bulamadım. Kasada 1660 varken sorun yoktu ama şu an 6700 XT var soğutmuyor. Fan çoğaltmak için uygun olması lazım yoksa ARGB çalışmıyor. Molex yaparsan kafa şişiriyor. Kasanın kablo geçme bölümleri dar. Özellikle PSU yerine sokmak için HDD soketlerinin hepsini sökmek zorunda kaldım. Modüler xigamtek PSU var.

Bende 100R var güzel kasa ama fan artırmak istersen işte o zaman sıkıntı başlıyor. Henüz uygun fan bulamadım. Kasada 1660 varken sorun yoktu ama şu an 6700 XT var soğutmuyor. Fan çoğaltmak için uygun olması lazım yoksa ARGB çalışmıyor. Molex yaparsan kafa şişiriyor. Kasanın kablo geçme bölümleri dar. Özellikle PSU yerine sokmak için HDD soketlerinin hepsini sökmek zorunda kaldım. Modüler xigamtek PSU var.
Knk fanlar tam olarak nasil sikinti cikariyor? Ne tur bir fan gerekli peki?

Ya alırken paraya kıyıp orijinal fanlarını alacaksın ya da başka kasa al derim. Fanı en alta değil de ortaya aldım ama bu sefer de önünde kocaman plastik marka olan bölüm denk geliyor. Henuz ARGB fan bulamadim. Kasayı alıp İtopya gibi bir yere gideceğim sanırsam. Ya da Rainbow'a razı olacağım.

Hocam MSI isterseniz buna bakın sık sık 1500 liralara iniyor.

Ya alırken paraya kıyıp orijinal fanlarını alacaksın ya da başka kasa al derim. Fanı en alta değil de ortaya aldım ama bu sefer de önünde kocaman plastik marka olan bölüm denk geliyor. Henuz ARGB fan bulamadim. Kasayı alıp İtopya gibi bir yere gideceğim sanırsam. Ya da Rainbow'a razı olacağım.
Ya bende aynisindan aldim . Sikinti olmaz gibi sadece orjinal fanlari nerden bula bilirim? Fiyati nedir orjinal fanin?

1 tane alacaz sonucta . Kasaninsogutmasi falan cok ovduler iyi diye biliyorum. Oyuzden aldim gectim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı