MAG G27C4 nasıldır?

Fakat Samsung 4 ms.
Ve IPS olanlar Curved olmuyor(Rampage hariç ve onu aldıramazsınız bana)
Tabii ki Rampage aldırmam :)

2K ile 1080p arasındaki devasa fark ile 1ms ve 4ms arasımdaki küçük farkı karşılaştıramazsınız, çok saçma bir hareket olur.

Hem ben onu Samsung alın diye yazmadım, sadece fiyatının çok pahalı olduğunu göstermek için.

24G2U, LG G650F-B gibi kavisli olmasa da çok daha uygun ve bu monitörden renk kalitesi olarak daha iyi monitörler var.

Ha illa kavis istiyorum derseniz renk gamutları daha düşük ama çok çok daha uygun bir VA daha var;

Mouse hediyeli.

Yani iyi olsa da çok pahalı bir model, önermem.

Tabii ki Rampage aldırmam :)

2K ile 1080P arasındaki devasa fark ile 1ms ve 4ms arasımdaki küçük farkı karşılaştıramazsınız, çok saçma bir hareket olur.

Hem ben onu Samsung alın diye yazmadım, sadece fiyatının çok pahalı olduğunu göstermek için.

24G2U, LG G650F-B gibi kavisli olmasa da çok daha uygun ve bu monitörden renk kalitesi olarak daha iyi monitörler var.

Ha illa kavis istiyorum derseniz renk gamutları daha düşük ama çok çok daha uygun bir VA daha var;

Mouse hediyeli.

Yani iyi olsa da çok pahalı bir model, önermem.

Farkedilmez mi 1ms ve 4 ms.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı