MAG241C vs C24G1

Serkovic

Kilopat
1440x900 eski bir monitörüm var ve artık sorun çıkartmaya başladı ve yeni bir monitör almaya karar verdim. Kendi çapımda araştırdım ve başlıkta da belirttiğim gibi iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms - AOC C24G1 24" 144Hz - 1ms.

C24G1 hakkında burada yorumlar okudum birçok insan ölü piksel, bulanıklık vesaire gibi sorunlarla karşılaşmış ve bu yüzden AOC almaktan çekiniyorum. Sizin fikirleriniz neler? Başka monitör önerilerine de açığım. Daha çok FPS oyunları oynuyorum. CS GO, PUBG gibi. Teşekkürler şimdiden.
up. Yardım lütfen arkadaşlar.

Son düzenleme:
24" gibi değerlerde yapı itibarı ile ekranların alabildiği kavis açısı küçüktür. Dolayısı ile o kavisli hissiyatı size tam olarak yaşatmayacaktır. Eğer kavisli ekran haricindekilere bakarsanız skalanızı genişletebilirsiniz.

Sorunuza gelirsek AOC tarafında daha fazla şikayet görmenizin sebebi daha AOC monitör kullanıcılarının daha çoğunlukta olması fiyat/performans oranı olarak piyasadaki en iyi ürünleri üretiyorlar denebilir. Özellikle AOC 23.8" 24G2U fazlasıyla kullanıcısı olan bir monitör ve bende kesinlikle tavsiye edebilirim. Ayrıca pivot özelliği olması da başlıca artılarından.

24" gibi değerlerde yapı itibarı ile ekranların alabildiği kavis açısı küçüktür. Dolayısı ile o kavisli hissiyatı size tam olarak yaşatmayacaktır. Eğer kavisli ekran haricindekilere bakarsanız skalanızı genişletebilirsiniz.

Sorunuza gelirsek AOC tarafında daha fazla şikayet görmenizin sebebi daha AOC monitör kullanıcılarının daha çoğunlukta olması fiyat/performans oranı olarak piyasadaki en iyi ürünleri üretiyorlar denebilir. Özellikle AOC 23.8" 24G2U fazlasıyla kullanıcısı olan bir monitör ve bende kesinlikle tavsiye edebilirim. Ayrıca pivot özelliği olması da başlıca artılarından.

Tasarımı çok hoş. Fakat Vatan bilgisayarda yok galiba ürün bulamadım. İnternetten de almak istemiyorum. Görerek almak benim için daha iyi.

Tasarımı çok hoş. Fakat Vatan bilgisayarda yok galiba ürün bulamadım. İnternetten de almak istemiyorum. Görerek almak benim için daha iyi.
Karar sizin tabi ki ama tavsiyem İnternet üzerinden ürün almaya olumlu bakmanız. Mağazalarda satılan ürünler son tüketiciye ulaşana kadar araya bir sürü kişi, kurum ve kuruluş giriyor. Dolayısı ile hem fiyat artıyor, hem de herhangi bir sorun dahilinde alacağınız yardımın kalitesi düşüyor. Ama dediğim gibi gene karar sizin.

Karar sizin tabi ki ama tavsiyem İnternet üzerinden ürün almaya olumlu bakmanız. Mağazalarda satılan ürünler son tüketiciye ulaşana kadar araya bir sürü kişi, kurum ve kuruluş giriyor. Dolayısı ile hem fiyat artıyor, hem de herhangi bir sorun dahilinde alacağınız yardımın kalitesi düşüyor. Ama dediğim gibi gene karar sizin.
aslında internet daha uygun ama ölü piksel olursa diye korkuyorum. daha sonra kim uğraşacak garantiyle

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı