MAG272CQR vs VG27WQ1B

Scanlite

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070 - 5900HX - 32GB
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhabalar.

Bu hafta sonu, aşağıda belirttiğim iki monitörden birini almayı planlıyorum lakin ne zaman teknolojik bir ürün almak istesem buraya danışırım ve çok daha iyi bir akranı önerilir akabinde ise ona karar veririm
Bu monitörler hakkında ne dersiniz, artıları eksileri nedir, tecrübelerini paylaşır mısınız?
Benzer bir ürün tavsiyeniz olursa da paylaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

1 - MSI Optix MAG272CQR 27" 165Hz 1ms FreeSync
2 - Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27” 165Hz 1ms FreeSync Premium

Gayet güzel görünüyor lakin bütçemin üzerinde maalesef.

MSI modelin 1080P olan modelini kullanıyorum. Güzel monitör. Bende onu satıp 2K modeline geçeceğim, biraz araştırdım LG marka da karar kıldım. Ama indirim kovalıyorum

MSI modelin 1080P olan modelini kullanıyorum. Güzel monitör. Bende onu satıp 2K modeline geçeceğim, biraz araştırdım LG marka da karar kıldım. Ama indirim kovalıyorum
MSI modelin 2K'sını alacaktınız ama karar değiştirip LG markaya mı karar verdiniz?

LG biraz pahalı evet ama diğer markalara göre panel kalitesi çok üst düzeyde, hatta panel üretiminde lider bir markadır.

Tekrardan merhabalar.

MSI'ı tercih etmiştim fakat VA panelden hiç memnun kalmadım. Bu sebeple dediğiniz monitöre tekrar baktım ve incelemer vb. gayet hoşuma gitti. Bütçeyi biraz yükseltmeye karar verdim.
Lakin, 850-B ile 83-B arasındaki tek fark, 850-B'de HDR400 olması ve panelin arkasında USB Hub bulunması olduğunu öğrendim.

LG 27GP850-B ile LG27GP83-B arasında kaldım.

Şu anki fiyatlandırma itibari ile;
LG27GP83-B -> 5900 TL
LG 27GP850-B -> 6650 TL

Aradaki 750 liralık bu fark değer mi, ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…