hp omen 27i LG ile aynı paneli kullanıyor, üstelik fiyatı da daha uygun. Aylardır 2k monitör araştırıyorum, almayı hedeflediğim ürün kendisi. Bence seçenekler arasında olmalı.
Omen'de başlığı açtıktan sonra seçeneklerim arasına girdi evet lakin kime sorsam monitör piyayasında LG öncü markadır, bu kadar bütçe ayırıyorsan LG'den şaşma gibi yorumlar aldım. Ne yapsam bilemedim.hp omen 27i LG ile aynı paneli kullanıyor, üstelik fiyatı da daha uygun. Aylardır 2k monitör araştırıyorum, almayı hedeflediğim ürün kendisi. Bence seçenekler arasında olmalı.
Haklılar aslında ve Omen de LG panelini kullanıyor. Sadece çerçeve aksamı vb. şeyler kendi ürünü. O yüzden aslında yine LG bir monitör almış gibi oluyorsunuz. Zaten piyasada 2-3 marka var Nano IPS panel kullanan, Omen de LG'den alıyor.Omen'de başlığı açtıktan sonra seçeneklerim arasına girdi evet lakin kime sorsam monitör piyayasında LG öncü markadır, bu kadar bütçe ayırıyorsan LG'den şaşma gibi yorumlar aldım. Ne yapsam bilemedim.
Pek değeceğini sanmıyorum, yukarıdaki arkadaş HP demiş ama LG panelini kullanıyor. Ayrıca enerji sınıfını görememiş sanırım.Tekrardan merhabalar.
MSI'ı tercih etmiştim fakat VA panelden hiç memnun kalmadım. Bu sebeple dediğiniz monitöre tekrar baktım ve incelemer vb. gayet hoşuma gitti. Bütçeyi biraz yükseltmeye karar verdim.
Lakin, 850-B ile 83-B arasındaki tek fark, 850-B'de HDR400 olması ve panelin arkasında USB Hub bulunması olduğunu öğrendim.
LG 27GP850-B ile LG27GP83-B arasında kaldım.
Şu anki fiyatlandırma itibari ile;
LG27GP83-B -> 5900 TL
LG 27GP850-B -> 6650 TL
Aradaki 750 liralık bu fark değer mi, ne dersiniz?
Omen ile LG arasında ne gibi farklar var bildiğiniz, paylaşır mısınız lütfen? Birini kesin alacağım fakat arada 800 TL fark var, acaba hangisini almak daha mantıklıdır omen ucuz olan.Pek değeceğini sanmıyorum, yukarıdaki arkadaş HP demiş ama LG panelini kullanıyor. Ayrıca enerji sınıfını görememiş sanırım.
Omen panel olarak LG panel kullanıyor ve kullandığı çerçeve vb parçalar çok kaliteli olduğunu sanmıyorum ve tavsiye etmiyorum. Monitör olarak Philips ve LG monitörlerden hiç şaşmadım ve pişman olmadım, tekrar monitör alsam her ne kadar pahalıda olsa LG yönelirim.Omen ile LG arasında ne gibi farklar var bildiğiniz, paylaşır mısınız lütfen? Birini kesin alacağım fakat arada 800 TL fark var, acaba hangisini almak daha mantıklıdır omen ucuz olan.
Yani markacılık yapmak aklı başında birinin yapacağı şey değil. Sonuçta sürpriz yumurtadan çıkmıyor bu ürünler. Binlerce kullanıcısı var, onların da yüzlerce geri bildirimi var. Monitörü monitör yapan paneldir, e panelleri bile aynı. Yani sırf adı var diye LG'ye +2k vermek size mantıklı gelebilir ama mantıklı hareket değil, söyleyelim. LG'ye yönelmeye devam edin.Omen panel olarak LG panel kullanıyor ve kullandığı çerçeve vb parçalar çok kaliteli olduğunu sanmıyorum ve tavsiye etmiyorum. Monitör olarak Philips ve LG monitörlerden hiç şaşmadım ve pişman olmadım, tekrar monitör alsam her ne kadar pahalıda olsa LG yönelirim.
Sizin attığını model ile benim attığım model arasında 400TL oynuyor. Amacım markacılık olsaydı Philips kullanmazdım ve diğer kullanıcılar gibi A ve M markasını önerirdim. Uzun kullanım süresi olarak her marka tatmin süresi vardır. Sizin bahsettiğiniz model bana göre kaba geldi ve enerji sınıfından ötürü tercih etmezdim. Sonuçta arada 2K veya 400TL fark bilene olsa elektrik masrafları karşısında 2 model arasında kullanıcıyı zarara uğratacaktır.Yani markacılık yapmak aklı başında birinin yapacağı şey değil. Sonuçta sürpriz yumurtadan çıkmıyor bu ürünler. Binlerce kullanıcısı var, onların da yüzlerce geri bildirimi var. Monitörü monitör yapan paneldir, e panelleri bile aynı. Yani sırf adı var diye LG'ye +2k vermek size mantıklı gelebilir ama mantıklı hareket değil, söyleyelim. LG'ye yönelmeye devam edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.