MAG27CQ ve MPG27CQ rehberi, alanlar konusu

Bilgisayarı toplarken tüm gün işteyim eve gelemeyeceğim dediğim zaman adamlar iş yerinin kapısına kadar getirmişlerdi benim gözümde kredileri var baya. Zaten teslimat 3ünde gözüküyor önemli olan kargoya verilmesiydi şu aşamada.

Evet muhtemelen Hepsiburada benimle dalga geçiyor, 5 aralığa kadar kargoya verilecekmiş monitörüm. 22 kasım saat 22:03'de verdiğim sipariş 8 gündür kargoya verilmedi. "Başkalarının siparişleri kargoya verilmiş benimki niye verilmedi, stoğunuz mu yok?" diyorum "Stoğumuz var." diyorlar. Tedarik sürecinde sıkıntı mı ne varmış ne alakaysa

İstanbul'dan yola çıktı gözüküyor belki bugün gelir diye heveslendim bi ara ama daha yeni çıkmış. Seninkide çıkar geç olsun güç olmasın.
Evet arkadaşlar monitör kargoya geldi gittim aldım ölü pikselde yok sızmada yok mutlu etti şu an iççin. 2 monitörü yan yana koyup bakacağım hemen
Ya arkadaşlar bu monitörden ses alabilmek için ne gibi bi kablo lazım ya? İki tarafı yeşil uçlu kablo mu lazım.

Son düzenleme:
Ben hala ürünü bekliyorum arkadaşlar. İndirimlerin olduğu cumada siparişi vermiştim. Tahmini teslimat için bugün, 3 Aralık, gözüküyordu. Durum aşağıdaki gibi, çünkü Aras kargo. Gerçi hepsiburada'da siparişten çok çok sonra işlem başlatmış. MAG27CQ bekliyorum.

Vatandan 2499₺'ye MAG27CQ curved modelini 1 ay oldu alalı, daha önce bu kadar rahat bi görüntü yaşamamıştım, daha iyileri de vardır tabiki 4 5 bin liraya ama F/P olarak öneririm. 1070ti ile Pubg orta yüksek ultra karışık ayarlarda 110-120 arası fps alıyorum 2k görüntüde.

Kesinlikle. Çok beğendim kesinlikle hakediyor parasını. Dediğim Assasian creed oyununu istedin mi MSI'dan? Uunutma onu.
Gelir sıkıntı yapma.

Geldi mi monitör?
Assasian creed ile ilgili bi haberim yok ama nerden isteyeceğiz ki ?
MSI Assassin's Creed® Odyssey Game Bundle!

Azıcık aşağı kaydır how to redeem kısmında 3 aşamada anlatıyo fatura ekran görüntüsü falan istiyo 5-10 dakikada halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…