MAG27CQ ve MPG27CQ rehberi, alanlar konusu

Telefon görüşmesi sonucu öğrendim ki, ürün, sistemde artık kayıtlı bile olmayan -en azından bana öyle gösterilen- eski adresime gönderilmiş. Gidip sorduk, ürünü bulduk ancak şöyle bir şey var ki ürünü teslim alan kişi sahte. Öyle birisi falan yok, uydurma yani. Neyse yine bir rezilliği hayatımıza kattık devam ediyoruz.

Geçmiş olsun öncelikle. Kargo firmasının adı nedir? Aras Kargo mu?

Teşekkür ederim. Evet, Aras Kargo diye belirtmiştim.

Aras Kargo bana da benzer sorunları yaşatıyor. Bir sitede oturuyorum, sipariş verirken teslimat adresine kapı parolasına kadar yazıyorum girsinler diye ama adamlar girmiyor ve güvenlik görevlilerine veriyorlar. Her seferinde teslim alan kişinin adı da farklı oluyor bu arada.

Bazen bana teslim ediyorlar kapıdan girmeye zahmet edip fakat yine de teslim alan ben değil de hiç tanımadığım isimler oluyor. En azından teslim ettikleri kişiler güvenilir kişiler.

Bu arada monitörüm muhtemelen yarın teslim edilecek, eğer ölü piksel çıkarsa 10 günden fazla bekleyişim resmen hiçe sayılacak. Umarım sorunsuz ürün yollanmıştır.

Aras Kargo bana da benzer sorunları yaşatıyor. Bir sitede oturuyorum, sipariş verirken teslimat adresine kapı parolasına kadar yazıyorum girsinler diye ama adamlar girmiyor ve güvenlik görevlilerine veriyorlar. Her seferinde teslim alan kişinin adı da farklı oluyor bu arada.

Bazen bana teslim ediyorlar kapıdan girmeye zahmet edip fakat yine de teslim alan ben değil de hiç tanımadığım isimler oluyor. En azından teslim ettikleri kişiler güvenilir kişiler.

Bu arada monitörüm muhtemelen yarın teslim edilecek, eğer ölü piksel çıkarsa 10 günden fazla bekleyişim resmen hiçe sayılacak. Umarım sorunsuz ürün yollanmıştır.
Tabi en önemlisi sağlam olması.

Monitörüm bugün geldi ve gördüğüm kadarıyla ölü piksel yok, ışık patlaması falan da yok. Yapmamı önerdiğiniz testler var mı?

Aynı durum bende de geçerli. Çok şükür tertemiz geldi monitör. Ölü piksel yok, ışık sızması hiç gözlemleyemedim. Yalnız şöyle bir durum var, sizde de mi öyle @Volkan Yıldız
Hiç bir ayar yapmadım, ayarlarda 143 Hz görünüyor. Tabiki 1 hz nin lafını yapacak değiliz ama niye böyle olduğunu merak ettim açıkçası. :)

1543953040398.png

Aynı durum bende de geçerli. Çok şükür tertemiz geldi monitör. Ölü piksel yok, ışık sızması hiç gözlemleyemedim. Yalnız şöyle bir durum var, sizde de mi öyle @Volkan Yıldız
Hiç bir ayar yapmadım, ayarlarda 143 Hz görünüyor. Tabiki 1 hz nin lafını yapacak değiliz ama niye böyle olduğunu merak ettim açıkçası. :)

Eki Görüntüle 349155

Ben de hiçbir ayar yapmadım bende de 143 Hz olarak görünüyor. Gelişmiş ayarlarda 144 Hz olmasına rağmen 143 Hz görünüyor. @FrontPage. sizde durum nasıl?

MSI sitesine kayıt oldum kayıt ettirdim ürünleri sanıyorum 3 tane hediyem var oyuncu sandalyesi koltuğu da alabiliyorum galiba anlamadım. Koltuğu almak için "redeem" dememe rağmen ürününüzü seçin diyor formu doldurduktan sonra.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı