P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #1 Merhabalar. Sorunum şu. Windows'a güncellemeyi yükledikten sonra bir anda mağazaya girince şu resimle karşılaşmaya başladım. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
Merhabalar. Sorunum şu. Windows'a güncellemeyi yükledikten sonra bir anda mağazaya girince şu resimle karşılaşmaya başladım. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #2 [Çözüm] Microsoft Store / Market sorunları için kalıcı çözüm
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #3 OgnitorenKs dedi: [Çözüm] Microsoft Store / Market sorunları için kalıcı çözüm Genişletmek için tıkla... Hocam peki bilgisayardaki diğer uygulamalara zarar verirmi?
OgnitorenKs dedi: [Çözüm] Microsoft Store / Market sorunları için kalıcı çözüm Genişletmek için tıkla... Hocam peki bilgisayardaki diğer uygulamalara zarar verirmi?
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #4 PhycoBatM dedi: Hocam peki bilgisayardaki diğer uygulamalara zarar verirmi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece marketi kaldırıp, çöp dosyalarını temizleyerek yeniden kuracak. Diğer programlarla ilgili bir müdahalesi yok.
PhycoBatM dedi: Hocam peki bilgisayardaki diğer uygulamalara zarar verirmi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece marketi kaldırıp, çöp dosyalarını temizleyerek yeniden kuracak. Diğer programlarla ilgili bir müdahalesi yok.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #5 OgnitorenKs dedi: Hayır, sadece marketi kaldırıp, çöp dosyalarını temizleyerek yeniden kuracak. Diğer programlarla ilgili bir müdahalesi yok. Genişletmek için tıkla... Peki fotoğraflar uygulaması gibi uygulamalar gidermi?
OgnitorenKs dedi: Hayır, sadece marketi kaldırıp, çöp dosyalarını temizleyerek yeniden kuracak. Diğer programlarla ilgili bir müdahalesi yok. Genişletmek için tıkla... Peki fotoğraflar uygulaması gibi uygulamalar gidermi?
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #6 PhycoBatM dedi: Peki fotoğraflar uygulaması gibi uygulamalar gidermi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece market silinip yeniden yüklenecek. Diğer uygulamalar silinmeyecek.
PhycoBatM dedi: Peki fotoğraflar uygulaması gibi uygulamalar gidermi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece market silinip yeniden yüklenecek. Diğer uygulamalar silinmeyecek.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #7 OgnitorenKs dedi: Hayır, sadece market silinip yeniden yüklenecek. Diğer uygulamalar silinmeyecek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır size güveniyorum. OgnitorenKs dedi: Hayır, sadece market silinip yeniden yüklenecek. Diğer uygulamalar silinmeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam mağazayı kaldırdı şimdi.Setup.bat'ı tekrar mı çalıştırmam gerek? Son düzenleme: 12 Temmuz 2021
OgnitorenKs dedi: Hayır, sadece market silinip yeniden yüklenecek. Diğer uygulamalar silinmeyecek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır size güveniyorum. OgnitorenKs dedi: Hayır, sadece market silinip yeniden yüklenecek. Diğer uygulamalar silinmeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam mağazayı kaldırdı şimdi.Setup.bat'ı tekrar mı çalıştırmam gerek?
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #8 PhycoBatM dedi: Tamamdır size güveniyorum. Hocam mağazayı kaldırdı şimdi.Setup.bat'ı tekrar mı çalıştırmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hayır, kurulumu otomatik yapıyor. İşlem bitince kapanıyor. Masaüstüne Store kısayolu gelmediyse, arama çubuğuna market veya store yazın.
PhycoBatM dedi: Tamamdır size güveniyorum. Hocam mağazayı kaldırdı şimdi.Setup.bat'ı tekrar mı çalıştırmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hayır, kurulumu otomatik yapıyor. İşlem bitince kapanıyor. Masaüstüne Store kısayolu gelmediyse, arama çubuğuna market veya store yazın.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #9 OgnitorenKs dedi: Hayır, kurulumu otomatik yapıyor. İşlem bitince kapanıyor. Masaüstüne Store kısayolu gelmediyse, arama çubuğuna market veya Store yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdım. Hiçbir şey çıkmıyor masaüstündede bir durum yok.
OgnitorenKs dedi: Hayır, kurulumu otomatik yapıyor. İşlem bitince kapanıyor. Masaüstüne Store kısayolu gelmediyse, arama çubuğuna market veya Store yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdım. Hiçbir şey çıkmıyor masaüstündede bir durum yok.
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #10 PhycoBatM dedi: Hocam yazdım. Hiçbir şey çıkmıyor masaüstündede bir durum yok. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz zip içindeki dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkarın. Türkçe harf bulunmasın klasör isminde.
PhycoBatM dedi: Hocam yazdım. Hiçbir şey çıkmıyor masaüstündede bir durum yok. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz zip içindeki dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkarın. Türkçe harf bulunmasın klasör isminde.