İndirdiğiniz ZIP içindeki dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkarın. Türkçe harf bulunmasın klasör isminde.
Evet hocam? Klasöre çıkarttım.
İndirdiğiniz ZIP içindeki dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkarın. Türkçe harf bulunmasın klasör isminde.
Yerel disk C içine "Evet hocam? Klasöre çıkarttım.
market" diye klasör açıp dosyaları oraya atın. Setup dosyasını birde orada çalıştırın.Yüklüyor şu anda mağazayı.Yerel disk C içine "market" diye klasör açıp dosyaları oraya atın. Setup dosyasını birde orada çalıştırın.
Şu an kendi bilgisayarımda denedim herhangi bir problem yok. Kurulum yapılıyor. Söylediğim şekilde uygulayın.
Hocam tekrar kurdu.Yine aynı hata.Yerel disk C içine "market" diye klasör açıp dosyaları oraya atın. Setup dosyasını birde orada çalıştırın.
Şu an kendi bilgisayarımda denedim herhangi bir problem yok. Kurulum yapılıyor. Söylediğim şekilde uygulayın.
Yerel Disk C > Windows > System32 > Drivers > Etc > host dosyasını silin yerine, host dosyasını indirip atın.
C:\Windows\System32\drivers\etc hosts (1) olarak iner ismini hosts diye düzeltin.Yerel disk C > Windows > System32 > drivers > ETC > host dosyasını silin yerine, host dosyasını indirip atın.
C:\Windows\System32\drivers\etc
Bunu arama çubuğuna veya klasör arama çubuğuna yapıştırarak ilgili bölüme gidebilirsiniz.
Edit:hosts (1)olarak iner isminihostsdiye düzeltin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.