Mağaza açılırken hata veriyor

Evet hocam? Klasöre çıkarttım.
Yerel disk C içine "market" diye klasör açıp dosyaları oraya atın. Setup dosyasını birde orada çalıştırın.
Şu an kendi bilgisayarımda denedim herhangi bir problem yok. Kurulum yapılıyor. Söylediğim şekilde uygulayın.

Yerel disk C içine "market" diye klasör açıp dosyaları oraya atın. Setup dosyasını birde orada çalıştırın.
Şu an kendi bilgisayarımda denedim herhangi bir problem yok. Kurulum yapılıyor. Söylediğim şekilde uygulayın.
Yüklüyor şu anda mağazayı.
2.PNG

Hocam tekrar kurdu.Yine aynı hata.

Yüklüyor şu anda mağazayı.Eki Görüntüle 1105157

Hocam tekrar kurdu.Yine aynı hata.
Yerel Disk C > Windows > System32 > Drivers > Etc > host dosyasını silin yerine, host dosyasını indirip atın.

C:\Windows\System32\drivers\etc
Bunu arama çubuğuna veya klasör arama çubuğuna yapıştırarak ilgili bölüme gidebilirsiniz.

Edit: hosts (1) olarak iner ismini hosts diye düzeltin.

Yerel disk C > Windows > System32 > drivers > ETC > host dosyasını silin yerine, host dosyasını indirip atın.

C:\Windows\System32\drivers\etc
Bunu arama çubuğuna veya klasör arama çubuğuna yapıştırarak ilgili bölüme gidebilirsiniz.

Edit: hosts (1) olarak iner ismini hosts diye düzeltin.

Yine aynı hata hocam. Eğer olmazsa formatlicam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı