Çözüldü Mağaza T.C. Kimlik no isteyebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anunswin

Hectopat
Dostlar edessa kitapevinden çizgi roman almak istiyorum bunun için üye olmam gerek ancak kargo için T.C. no istiyor yazsam bir şey olur mu?

Bazı mağazalar T.C. kimlik no istiyor. Mesela boyner de Online alışveriş sırasında istiyor. Siteye güvenilirse sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Dostlar edessa kitapevinden çizgi roman almak istiyorum bunun için üye olmam gerek ancak kargo için T.C. No istiyor yazsam bir şey olur mu?

Alışveriş yapacağınız için normal bir durum. Alışveriş yapacağınız sitede herhangi bir eksik bir durum gözlemlemedim. Sizi teyit etmek için ve gerekli fatura işlemleri için bazı kişisel bilgileriniz elbette doldurulmak zorundadır. Aksini düşünüyorsanız eğer, başka bir alışveriş sayfasından yapabilirsiniz. Ama bu durum her alışveriş sitesinde olmalıdır.

Ne olabilir? Üstüne şirket mi açarlar?

Arkadaş ilk defa alışveriş yapacak ise tereddütte kalmış olabilir. Bir de bilmediği bir sayfa ise, sorup danışmak istemiş. Bu durum gayet normal. Nihayetinde herkes bilmeyebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…