Mağazadan kovulunca ne yapılabilir?

seni mağazan mı kovuyolar yoksa kasada ödeme yapmana mı izin vermiyorlar. Şimdi öyle bir anlatmışsın ki, hor görülmüş, ezilmiş, örselenmişsin gibi anlaşılıyor. Ama işin gerçeğine bakmak lazım 15 yaşındaki birinin herhangi bir mağazadan kovulması pek mümkün değil, senin kovulma olarak söylediğin söylediğin şey aslında bir kovulma olmayabilir. Örnek bir hikaye anlatayım 15 yaşında ahmet kaya isimli bir genç elinde tülin safinaz isimli bir kredi kartı ile alışveriş yapmak istiyor. Ben o mağazada kasiyer olsam bu işlemi yapmam yaşın küçük diyede bir bahane uydururum.
14 yaşında kovuldum. Kovulmanın biçimine gelince beni PlayStation oynadığımda falan dikkat çekmiş sayılıyorum. Ondan kovuluyorum.

Not: 18 yaş altı olduğum için kovuluyorum.
Ozur dileyerek; inandirici gelmiyor. Liseden beri yakin arkadasimla ne zaman bulussak, MediaMarkt, Teknosa vb yerlere gideriz. Daha yuzumde biyik bitmemisken, sesim incecikken gidiyordum yeni PC'leri, telefonlari gormeye. 24 yasindayim, hala Turkiye'deyken arkadasimla bulusunca yer icer ardina teknoloji magzalarini gezeriz. Bir kere kovulmadim daha. 15 yasimdan beri yapiyorum heralde.

Hocam o zaman seni mağazan çıkarın kişiler haklı. Orası internet cafe veya bir PlayStation cafe değil.
Aslında sadece o da olmayabilir. Bir de PlayStation oynadım derken sadece denedim diyecektim. O halle öyle dedim. Normalde sen de bilirsin. MediaMarkt'larda her ürünün tester'ları (deneme ürünleri) olur. Ben de sadece PS5'i ilk defa gördüğüm için denemek istedim.

Hocam o zaman seni mağazan çıkarın kişiler haklı. Orası internet kafe veya bir PlayStation cafe değil.

Bazı mağazalardaki güvenlikler öyle, kişi ile alakası yok, beni de ailem yanımda değil diye almamışlardı eskiden, güvenliğe göre değişiyor.

Bazı mağazalardaki güvenlikler öyle, kişi ile alakası yok, beni de ailem yanımda değil diye almamışlardı eskiden, güvenliğe göre değişiyor.
Sen de haklısın. Ben bunu bir de Konya M1 Real AVM'de denemiştim. Kimse farketmedi. Ama nedense dikkatleri üstüme çekmiş gibi hissettim. Özellikle de iPhone telefonları olan kısımda. Orada deneme ürünü olan PS5 olsaydı dikkatleri daha da üstüme çekmeyi denerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı