K kuz3yy0 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RX 6600 8GB ASRock B450M HDV Corsair Vengeance 2x8 GB (16 GB) Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Merhaba, bu klavye alınır mı? Veya önereceğiniz uygun fiyatlı bir mekanik klavye var mıdır? magegee temu
Merhaba, bu klavye alınır mı? Veya önereceğiniz uygun fiyatlı bir mekanik klavye var mıdır? magegee temu
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 7 Şubat 2025 #2 Alınmaz. Bu çok daha iyi. DAREU EK87 v2- Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Switch - Beyaz
Detroit996 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 soulsteal59 dedi: Alınmaz. Bu çok daha iyi. DAREU EK87 v2- Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Switch - Beyaz Genişletmek için tıkla... Bunun siyah hali var mı? kuz3yy0 dedi: Merhaba, bu klavye alınır mı? Veya önereceğiniz uygun fiyatlı bir mekanik klavye var mıdır? magegee temu Genişletmek için tıkla... Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye Klavye kategorisinde Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye ürününü keşfet! www.hawkgaming.com.tr
soulsteal59 dedi: Alınmaz. Bu çok daha iyi. DAREU EK87 v2- Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Switch - Beyaz Genişletmek için tıkla... Bunun siyah hali var mı? kuz3yy0 dedi: Merhaba, bu klavye alınır mı? Veya önereceğiniz uygun fiyatlı bir mekanik klavye var mıdır? magegee temu Genişletmek için tıkla... Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye Klavye kategorisinde Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye ürününü keşfet! www.hawkgaming.com.tr
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 7 Şubat 2025 #4 Detroit996 dedi: Bunun siyah hali var mı? Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye Klavye kategorisinde Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye ürününü keşfet! www.hawkgaming.com.tr Genişletmek için tıkla... Var ancak bu sitede yok. Başka sitelerde daha pahalı olabilir.
Detroit996 dedi: Bunun siyah hali var mı? Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye Klavye kategorisinde Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye ürününü keşfet! www.hawkgaming.com.tr Genişletmek için tıkla... Var ancak bu sitede yok. Başka sitelerde daha pahalı olabilir.
K kuz3yy0 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RX 6600 8GB ASRock B450M HDV Corsair Vengeance 2x8 GB (16 GB) Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #5 Detroit996 dedi: Bunun siyah hali var mı? Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye Klavye kategorisinde Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye ürününü keşfet! www.hawkgaming.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam A87 alınır mı sizce? veya A68 almayı düşünüyorum hangisini almam gerek.
Detroit996 dedi: Bunun siyah hali var mı? Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye Klavye kategorisinde Aigo A87 Yellow Switch Brown Sugar İngilizce Kablolu/Kablosuz Mekanik Klavye ürününü keşfet! www.hawkgaming.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam A87 alınır mı sizce? veya A68 almayı düşünüyorum hangisini almam gerek.
Detroit996 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #6 kuz3yy0 dedi: Hocam A87 alınır mı sizce? Veya A68 almayı düşünüyorum hangisini almam gerek. Genişletmek için tıkla... Redragon K167 aldım ben aigo A87 alacaktım vazgeçtim.
kuz3yy0 dedi: Hocam A87 alınır mı sizce? Veya A68 almayı düşünüyorum hangisini almam gerek. Genişletmek için tıkla... Redragon K167 aldım ben aigo A87 alacaktım vazgeçtim.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 8 Şubat 2025 #7 kuz3yy0 dedi: Hocam A87 alınır mı sizce? Veya A68 almayı düşünüyorum hangisini almam gerek. Genişletmek için tıkla... Alınır. İkisi arasında boyut harici fark yok. Hangi boyu istiyorsan onu alabilirsin.
kuz3yy0 dedi: Hocam A87 alınır mı sizce? Veya A68 almayı düşünüyorum hangisini almam gerek. Genişletmek için tıkla... Alınır. İkisi arasında boyut harici fark yok. Hangi boyu istiyorsan onu alabilirsin.