alperenkrkmazzz
Hectopat
200TL kupon da var klavye fiyatı 736TL'ye geliyor vergiyle 1297 oluyor alınır mı sizce? Yorumlarda Türkler beğenmiş bayağı.
İnsanların klavye hakkında en çok şikayet ettiği şey tuşların aşınması ve tuşların belli bir zamandan sonra sertleşmesi olmuş.
Her klavye konusunda sihirlice beliren Aula F75 için stok bekliyebilirsiniz ben olsam öyle yapardım.
Forumda başka biri satmak için konu açmıştı görünce zam yaptı herhaldeLinke tıkladıktan 2 dakika sonra 200TL zam geldi
Stok gelir mi bilmiyorum bazıları indirim bittiği için normal fiyata döndüğünü ve artık Türkiye'de görünmediğini falan söylemiş.
1-2 ayda bir stoka giriyor genelde.Stok gelir mi bilmiyorum bazıları indirim bittiği için normal fiyata döndüğünü ve artık Türkiye'de görünmediğini falan söylemiş.
Forumda başka biri satmak için konu açmıştı görünce zam yaptı herhalde
1-2 ayda bir stoka giriyor genelde.
Girmeyecek birdaha.Forumda başka biri satmak için konu açmıştı görünce zam yaptı herhalde
1-2 ayda bir stoka giriyor genelde.
Linke tıkladıktan 2 dakika sonra 200TL zam geldi
Stok gelir mi bilmiyorum bazıları indirim bittiği için normal fiyata döndüğünü ve artık Türkiye'de görünmediğini falan söylemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.