Elektronik Magegee pudding keycaps vergisiz 250TL

Dogru hiç aklıma gelmedi
https://hizli resim.com/8bcyd9q
https://hizli resim.com/3lt70fm

Linki birlestirin simdide hizli resim yasaktır diyor

Baska site varsa oraya yuklyim

Aşırı iyi duruyormuş hocam şu anda tekrar 150 TL'ye getirdim %20 kupon ve 100 lira kredi var klavye parasına keycap+3m LED alıyorum.

Kargo için 670 TL olmalı dıyor onu nasıl egale edeceğiz.
hocam soyle yapabilirsiniz sepete pahalı bır sey ekleyip sonra odeme kisminda iptal edebilirsiniz oyle olmazsada satın aldıktan sonra pahalı urunu iptal edebilirisniz

Hocam cok sari duruyor. Ayrica sadece kirmizi yapip atarmisiniz? Istedigim gibiyse alcam da.

Sadece bunu alamiyormuyuz?
dedigim yontem ile alabilirsin kanka suan aula keycapleri ile mix sekilde kullanıyorum istiorsan o sekilde atayım

Hocam cok sari duruyor. Ayrica sadece kirmizi yapip atar misiniz? Istedigim gibiyse alacağım da.

Sadece bunu alamiyor muyuz?

Hocam 670 TLmin limit var onun altında alışveriş yapılamıyor maalesef. Ve hocam sarı ve buğulu diye biliyorum ben ama yine de güzel.

Hocam soyle yapabilirsiniz sepete pahalı bır şey ekleyip sonra odeme kisminda iptal edebilirsiniz oyle olmazsada satın aldıktan sonra pahalı urunu iptal edebilirisniz.

Hocam iptal ediliyor öyle yapınca forumdaki bir arkadaş denedi olmadı.

Oldu ya ben yaptım.

Hocam yazım kurallarına dikkat etmenizi öneririm ban yeme ihtimaliniz var ben 4 kere yemiştim.
Ve hocam kaldırıldı diye biliyorum o başkası denedi iptal edildi sipariş.

Hocam 670 TLmin limit var onun altında alışveriş yapılamıyor maalesef. Ve hocam sarı ve buğulu diye biliyorum ben ama yine de güzel.

Hocam iptal ediliyor öyle yapınca forumdaki bir arkadaş denedi olmadı.
405 tuttu bende. Kartta para yok o kadar.

Hocam yazım kurallarına dikkat etmenizi öneririm ban yeme ihtimaliniz var ben 4 kere yemiştim.
Ve hocam kaldırıldı diye biliyorum o başkası denedi iptal edildi sipariş.
enteresan tamam bundan sonra dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…