Magic 6 Pro vs S24+

Makaleler
6
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce S24+ aldım. Şimdi baktığımda magic 6 Pro'yu 50.500 TL olarak gördüm. Sizce S24+'ı iade edip magic 6 Pro'ya geçmeli miyim? Uzun vade kullanmak istediğim için cihazın beni en azından gelecek 5 sene boyunca donma veya kasma ile sinirlendirmesini istemem. Honor hakkında pek fazla bilgim ve deneyimim olmadığı için bu konuyu açma ihtiyacı duydum. Daha önce açılmış bir konu var biliyorum ama sanki çok karışmış o konu.
HM6p (magic 6 Pro) artıları:
  • Diğer tüm amiral gemilerinden bile daha iyi batarya performansı (5600mAh)
  • Snapdragon 8 gen 3
  • S23u seviyesine yakın kamera.
  • Daha serin çalışma.
S24+ artıları:
  • 2 yıl daha fazla Android güncellemesi.
  • Daha kendini kanıtlamış bir marka.
  • Daha iyi ve erken yazılım sunan bir marka.

Bence S24+ kalsın ama ikisi de (eğer telefonu çok kullanıyorsan) seni 5 sene götürmez.
Seçim sebebi basit eğer 5 sene kullanacaksan illaki bir sıkıntı çıkar ve yedek parça ve tamirde Samsung'da çok daha rahat edersin. Ancak ille de özellik ve istatistik diyorsan Honor al geç.

S24+ da kal.

S24 ultradan daha iyi bir kamerası var, işlemci olarak zaten iyi S24 plustan.

S24 ultradan daha iyi bir kamerası var, işlemci olarak zaten iyi.

S24 ultradan daha iyi bir kamerası var, işlemci olarak zaten iyi.
Geçmene gerek varmı bilemiyorum, zaten telefonu yeni almışsın önceden karar vermen gerekirdi, gerek yok o yüzden.

S24+'da kalman daha iyi olur. Her ne kadar daha iyi bir donanım paketi olsa da Çin menşeili telefonlar uzun vadede sorun çıkarabiliyor.

Xiaomi 13, 13T, Poco X3 Pro, One Plus 9 Pro'yu ve bir çok Çin menşeili telefonları kullandım. Donanıma fazla öncelik veriyor ama yazılımda bu ivmeyi yakalayamıyorlar maalesef.
Nasıl sıkıntıları oldu, 13 de öyle sorun görmedim yaşatmadı ben X3 proda garanti bittikten sonra gitti kronik olarak.

Nasıl sıkıntıları oldu, 13 de öyle sorun görmedim yaşatmadı ben X3 proda garanti bittikten sonra gitti kronik olarak iyiydi o.
Bazılarının şarzı kötü gidiyor oralarda sıkıntı var işlemci ağır geliyor, ama kasılmalar ara yüzde fln görmedim hala da kullandığım için bir sıkıntısı olmadı bana. Redmi note serisi derseniz size katılırım zamanında Note 10 kullandım 2 sene sonra kasmaya başladı. Amiral gemisi seviyelerinde böyle bir şey yaşamadım ben daha hor kulllanmıyorum sonuçta.

Nasıl sıkıntıları oldu, 13 de öyle sorun görmedim yaşatmadı ben X3 proda garanti bittikten sonra gitti kronik olarak iyiydi o.
Xiaomi 13'de arayüzde ve sosyal medya uygulamalarında ısınma sorunları, Poco X3 Pro'da uygulamaların açılmaması sorunu, 13T'de HyperOS sonrası kasma, donma ve ısınma sorunları, One Plus'da videoların stabil olmaması gibi küçük ve ya büyük yaşadığım sorunlar oldu. Türkiye'ye verilmeyen ve geç gelen güncellemelerden bahsetmeme gerek yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…