Magic 6 Pro vs S24+

Hocam peki sizce S23 Ultra nasıl olur? S24+ mı tercih etsem bilemedim. Bulunduğum il çok sıcak olunca Exynos 2400'de malum normale göre 2-3 derece daha sıcak çalışıyor.
S23 ultra iyi ama kavisli ekranı var, ben sevmiyorum ve kırılma olasılığı yüksek. Sorun değilse alabilirsin S24 plustan iyi sadece güncelleme eksiği var.

Hocam peki sizce S23 Ultra nasıl olur? S24+ mı tercih etsem bilemedim. Bulunduğum il çok sıcak olunca Exynos 2400'de malum normale göre 2-3 derece daha sıcak çalışıyor.
S23 Ultra tercih edilebilir, ben olsam plus yerine belki s23 ultra tercih ederdim. Bunun en bastaki nedeni SnapDragon olmasi ve kalemi olurdu :) Ama sanirim guncelleme destegi sizin cihaziniza gore bir tik az ama 5 sene kullanacagim derseniz rahatlikla gider o cihaz. Sizin cihazin artisi guncelleme destegi ve boyutu bence, keske Ultra modellerinin bide biraz daha ufak boyutlusu olsa, pro ve pro max gibi. Elinizde s24 plus var bildigim kadariyla, satinca biraz zarariniz olmaz mi?

S23 Ultra tercih edilebilir, ben olsam plus yerine belki s23 ultra tercih ederdim. Bunun en bastaki nedeni SnapDragon olmasi ve kalemi olurdu :) Ama sanirim guncelleme destegi sizin cihaziniza gore bir tik az ama 5 sene kullanacagim derseniz rahatlikla gider o cihaz. Sizin cihazin artisi guncelleme destegi ve boyutu bence, keske Ultra modellerinin bide biraz daha ufak boyutlusu olsa, pro ve pro max gibi. Elinizde s24 plus var bildigim kadariyla, satinca biraz zarariniz olmaz mi?
Aynen SD farkı ve kalem alınması için bir sebep.

İade edeceğini söylemişti, zarar olmaz herhalde dediğine göre arkadaşın.

S23 Ultra tercih edilebilir, ben olsam Plus yerine belki S23 Ultra tercih ederdim. Bunun en bastaki nedeni Snapdragon olmasi ve kalemi olurdu :) Ama sanirim guncelleme destegi sizin cihaziniza gore bir tik az ama 5 sene kullanacagim derseniz rahatlikla gider o cihaz. Sizin cihazin artisi guncelleme destegi ve boyutu bence, keske Ultra modellerinin bir de biraz daha ufak boyutlusu olsa, Pro ve Pro Max gibi. Elinizde S24 Plus var bildigim kadariyla, satinca biraz zarariniz olmaz mi?

Satmayacağum iade edeceğim. Kumlu ekran var, iade ettikten sonra yine aynısını mı alsam bilemedim. S23U Android güncelleme desteği 2027'de kesilecek ben 2030, 2031e kadar falan kullanmayı planlıyorum sorun olmazsa. S24+ performansından memnunum ama normalden 2-3 derece fazla ısınması(aslında sorun etmem ama yaşadığım ilden dolayı bu ciddi bir seviye oluyor), hiç beğenmediğim tasarımı beni biraz uzaklaştırıyor. S23U içinde 8 GB RAM(telefon boşta 5GB kullanıyor yanı 8 GB bir tık az geliyor sanırsam) ve güncelleme desteğinin az kalmış olması uzaklaştırıyor beni. Bir de Snapdragon 8 gen 2'nin Exynos 2400e kıyasla performans açısından 2 adım geride olması var tabii.

Hocam bende 2 aydır S24+ kullanıyorumda kumlu ekrandan kastın tam olarak nedir sorunu biraz açar mısın?

S24 serisinde olan kronik bir sorun. Karanlıkta parlaklığı minimuma çekersen özellikle beyaz alanlarda dikkatli bakarsan anlaşılır ekteki gibi bir görüntü oluşuyor ekranda. Hemen hemen her S24 serisi cihazda var sadece bazılarında çok belli bazılarında az belli oluyor. Ektekiler forumda bulduğum bir fotoğraf.

Dosya Ekleri

• IMG-20240913-WA0005.jpg
    IMG-20240913-WA0005.jpg
    180,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20240913-WA0006.jpg
    IMG-20240913-WA0006.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20240913-WA0004.jpg
    IMG-20240913-WA0004.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20240913-WA0007.jpg
    IMG-20240913-WA0007.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG-20240913-WA0003.jpg
    IMG-20240913-WA0003.jpg
    199,7 KB · Görüntüleme: 40
S24 serisinde olan kronik bir sorun. Karanlıkta parlaklığı minimuma çekersen özellikle beyaz alanlarda dikkatli bakarsan anlaşılır ekteki gibi bir görüntü oluşuyor ekranda. Hemen hemen her S24 serisi cihazda var sadece bazılarında çok belli bazılarında az belli oluyor. Ektekiler forumda bulduğum bir fotoğraf.

Evet şu an denedim parlaklık 0'da ekran resimdekiler gibi oluyor ama benim için sorun yaratmaz sanırım önemsiz geldi bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı