Egid Dikmen
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Macbook Pro 16" M1 Pro Silver
- Meslek
- Ağa/Paşa
Geçen hafta Logitech MX anywhere 3 sipariş ettim ve pek memnun kalmadım. Yazılımsal olarak çok sorunu var ayar yapıyorum kapatıyorum açıyorum ayar değişiyor. Bazen scroll silindirini itince sayfa aşağı iniyor bazen yukarı çıkıyor ve imleci hareket ettirince pixelden pixele ışınlanıyor pixel atlıyor bu yüzden yarın iade edeceğim.
Ekosisteme bir parça daha eklensin isterim bu yüzden magic mouse alabilirim ancak kullanması zor mu aşağı yukarı kaydırması kanser ediyor mu bilemiyorum. Dokunmatik bir yüzeyi var sanırsam. Normalde touchpad ile fotoğraflara Zoom in/out yapabiliyorken fareyi aldığımdan beri nasıl yapacağımı bilmiyorum. Biraz da o yüzden geçmek istiyorum ancak kullanıcı deneyimleri önemli.
Ekosisteme bir parça daha eklensin isterim bu yüzden magic mouse alabilirim ancak kullanması zor mu aşağı yukarı kaydırması kanser ediyor mu bilemiyorum. Dokunmatik bir yüzeyi var sanırsam. Normalde touchpad ile fotoğraflara Zoom in/out yapabiliyorken fareyi aldığımdan beri nasıl yapacağımı bilmiyorum. Biraz da o yüzden geçmek istiyorum ancak kullanıcı deneyimleri önemli.