Magic Mouse 2 alınır mı?

Egid Dikmen

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Pro 16" M1 Pro Silver
Meslek
Ağa/Paşa
Geçen hafta Logitech MX anywhere 3 sipariş ettim ve pek memnun kalmadım. Yazılımsal olarak çok sorunu var ayar yapıyorum kapatıyorum açıyorum ayar değişiyor. Bazen scroll silindirini itince sayfa aşağı iniyor bazen yukarı çıkıyor ve imleci hareket ettirince pixelden pixele ışınlanıyor pixel atlıyor bu yüzden yarın iade edeceğim.
Ekosisteme bir parça daha eklensin isterim bu yüzden magic mouse alabilirim ancak kullanması zor mu aşağı yukarı kaydırması kanser ediyor mu bilemiyorum. Dokunmatik bir yüzeyi var sanırsam. Normalde touchpad ile fotoğraflara Zoom in/out yapabiliyorken fareyi aldığımdan beri nasıl yapacağımı bilmiyorum. Biraz da o yüzden geçmek istiyorum ancak kullanıcı deneyimleri önemli.

Magic Mouse, Mac cihazlarınızda çalışıyorsanız en iyi seçenek. Kısacası kullanımına alıştığınızda yormayacak bir aksesuar.

Magic Mouse, Mac cihazlarınızda çalışıyorsanız en iyi seçenek. Kısacası kullanımına alıştığınızda yormayacak bir aksesuar.
Macbook'un touchpadine alıştıktan sonra bu Anywhere 3 bana işkence gibi geldi. Aslında direkt alırdım ancak sosyal medyada çok fazla mizahının yapıldığını görünce tartışmalı bir ürün olabileceğini düşündüm eğer alınır diyorsanız yarın alacağım. Teşekkür ederim.

Macbook'un touchpadine alıştıktan sonra bu Anywhere 3 bana işkence gibi geldi. Aslında direkt alırdım ancak sosyal medyada çok fazla mizahının yapıldığını görünce tartışmalı bir ürün olabileceğini düşündüm eğer alınır diyorsanız yarın alacağım. Teşekkür ederim.
Sosyal medyanın saçma sapan işleridir. Bir espri tutturmuş gidiyorlar. Zaten o espri konusu olan şarj soketi mevzusunu hiç anlayamadım. Bir şarjda bir ay civarı bir kullanım sağlıyor ve kısa sürede şarj tamamlanıyor.

Ben Pebble kullanıyordum ama artık rahatsız etmeye başladı. Kenara attım touchpad ile devam ediyorum. Magic Mouse 2 alabilsem alırım.

Sabuna benzediğinden olabilir. Ve alttan şarj olması da biraz sinir bozucu. Ve evet dokunmatik. Touchpade alıştıysan rahat gelir.

Sosyal medyanın saçma sapan işleridir. Bir espri tutturmuş gidiyorlar. Zaten o espri konusu olan şarj soketi mevzusunu hiç anlayamadım. Bir şarjda bir ay civarı bir kullanım sağlıyor ve kısa sürede şarj tamamlanıyor.

Ben Pebble kullanıyordum ama artık rahatsız etmeye başladı. Kenara attım touchpad ile devam ediyorum. Magic Mouse 2 alabilsem alırım.
750 tl iken alacaktım sonra 1500 oldu sonra 1000 e inince almaya karar verdim. Ama AppleCar söylentileri olduğunda buna çok güldüm 😂.
CRRxvw7UAAAFoF9.jpeg

Cihazı ben de aldım. Kullanmayacağım ürünü önermem. 😀

Mouse ve TrackPad birleştirilmiş. 1 saatte alıştım, süper ötesi bir cihaz. 👍🏻🖱

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı