İnceleme Magic Refiner MK25-1 Red Switch

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet var, ölçemem ama ne kadar tuşa basarsam basayım direkt algılıyor.

Bu yüzden %60 klavye zaten.

Peki şu ana kadar ekşi bir şey ile karşılaştınız mı ışıklarında azalma vs oldu mu?

Eksi olan tek şey yay sesi, ucuz mekanik klavyelerde olan bir şey. Onun dışında sorun yok.

Peki klavyenin altındaki Rbg'yi beyaz yapsam üsteki RGB'yi kapatsam yine üsteki klavyenin yazıları görebilir miyim?

Hocam merhaba, çok yakın bir zamanda bu klavyeyi almayi düşünüyorum. Kullanıcı olarak tüm deneyimlerini yazabilir misin acaba rica etsem? İlk kez %60 ve mekanik bir klavye kullanacağım. Şimdiye kadar hiç sorunla karşılaştın mı? Karşılaştıysan nasıl hallettin? Switch'leri değiştirmek kolay mı? Yardımcı olursan çok sevinirim gerçekten.

2 haftadır kullanıyorum. Yön tuşları ile çok işin varsa biraz zor kullanımı çünkü FN + H, B, N, M tuşları ile yön tuşları kullanılıyor. Klavye İngilizce düzen üstünde yazan bazı alternatif tuşlar o işlevi görmüyor. Normal TR klavyede sallıyorum Shift 4 ile + yapılıyor ama klavyede F12 tuşunun üstünde gözüküyor ona biraz alışmanız lazım. Deneme amaçlı Switch'i sökmeye çalıştım sökmesi zor değil. Fiyatına göre alınır vergilerle birlikte 660 liraya falan almıştım hala aynı sanırım. En azından switch değiştirme imkanı var.

Hocam tüm konuyu okuyun herkese anlattım yaşadığım şeyleri. Başka alternatifleri de var örnek olarak şu ürün:

Çok daha kaliteli ve güzel bence, alacaksanız bakabilirsiniz.

Eğer incelemede olan klavyeyi sevdiyseniz herhangi bir sorunu yok, sadece ileride Switch değiştirmek şart bence hiç sevmiyorum Outemu Switch'leri, Akko Switch aldım yazma zevkim 2-3 kat arttı diyebilirim.

Bu ürünün Redragon K631 Pro modeli vardı Wireless özellikli vergilerle 950 liraya falan geliyordu ama stokları tükenmiş Amazon'da. Sipariş vermemiş olsam onu alacaktım.

Ben aldım bir sorun olmazsa cumartesi gelecek aldıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı ve yapma dediğiniz bir şey var mı?

Ben aldım bir sorun olmazsa cumartesi gelecek aldıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı ve yapma dediğiniz bir şey var mı?

Hayır herhangi bir şey yapmanıza gerek yok, tuş kombinasyonlarının yazılı olduğu bir kağıt var onu okuyun sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…