İnceleme Magic Refiner MK25-1 Red Switch

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baktım orada yazan vergi ve kargo toplamı 870 TL çıkıyor bu %100 doğru bir rakam mı? Ve bir sorum olacak piyasada 800 TL'ye hot swap + RGB + Outemu Switch klavye yok benim bildiğim sizce değer mi?

Amazon Prime olduğu için mi bilmiyorum bende kargo ve paketleme çıkmıyor sadece ürün fiyatı + ithalat ücreti depozitosu ile birlikte 700 lira falan çıkıyor. 23 Aralıkta 672 liraya almıştım.

Baktım orada yazan vergi ve kargo toplamı 870 TL çıkıyor bu %100 doğru bir rakam mı? Ve bir sorum olacak piyasada 800 TL'ye hot swap + RGB + Outemu Switch klavye yok benim bildiğim sizce değer mi?
Amazon prime satın alın, kargo ücretsiz oluyor. 700 civari için bence değer şuan bu fiyatlarda klavye pek yok.

Görebilirsiniz ama beyaz ışık göz ağrıtıyor bence.

Hocam klavyedeki harfleri ayrı, klavyenin altını ayrı açıp kapatabiliyor muyuz tamamen? Mesela üstteki RGB'yi açsam, alttaki RGB'yi kapatabiliyor muyum? Çünkü alttaki RGB çok hoşuma gitmedi nokta nokta LED'ler görünüyor. Teşekkürler şimdiden.

Evet hocam yapabilmeniz mümkün. Bende o görüntüyü hiç sevmiyorum ama masaya koyup kaldırmazsanız LED'ler gözükmüyor sorun olmuyor yani. İsterseniz istediğiniz şekilde fotoğraf da atabilirim.

Evet hocam yapabilmeniz mümkün. Bende o görüntüyü hiç sevmiyorum ama masaya koyup kaldırmazsanız LED'ler gözükmüyor sorun olmuyor yani. İsterseniz istediğiniz şekilde fotoğraf da atabilirim.

Vallahi fotoğraf video vs herhangi bir şeyler atabilirsen çok memnun olurum, fiyatı şu an tam 750 TL'ye geliyor ve kararsız kaldım düşük modelini mi alsam bunu mu alsam diye, şeffaf ve abartı RGB göz yorar ve LED'lerin oluşturduğu noktalar kötü durur gibi geliyor. Teşekkür ederim ilgin için <3

Rica ederim hocam <3

Şu an dışardayım akşam eve geleyim her şeyi atayım soru işareti kalmasın.
Düşük modelini hot swappable özelliği yoksa hiç önermiyorum. Klavye modlamak çok zevkli bence merak salarsan imkanın olur bu klavyede. Ben yaklaşık 500 TL daha masraf yaptım tüm Switch'leri değiştirip yağladım bayağı güzel fark oluyor ileride belki yapmak istersin.

Olur olur valla cansın, ve evet dediğin gibi hot swappable özelliği yok ucuz versiyonunun bunun da şeffaf olması kötü gibi, Switch'ler ikisinde de kötü zaten ileride Akko jelly Black'le değiştirmeyi düşünüyorum alırsam

Akko Switch öneririm kesinlikle, ben Silver olanı kullanıyorum. 45 paket halinde satıldığı için 45 Akko 45 ucuz bir marka aldım sarı gözüküyor bazı tuşlar ucuz Switch'ler onlar. Altta olan şerit RGB'leri bende pek sevmiyorum genelde açmıyorum hatta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…