İnceleme Magic Refiner MK25-1 Red Switch

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar en ufak şeylerden bile sorun çıkabiliyormuş yurt dışı alışverişlerinde.Onun için adres başlığına kadar her yere isim soyisimi eksiksiz girmenizi öneririm.İptal edilmiş.

Oluyor diye biliyorum Cherry MX girişleri ile benzer yapıdalar.

Amazon canlı destek ile iletişime geçin.
peki klavyenin altındaki ışıkları kapatabiliyor muyuz ? ve kapatırsak altı beyaz mı oluyor düz

Peki klavyenin altındaki ışıkları kapatabiliyor muyuz? Ve kapatırsak altı beyaz mı oluyor düz.

Hocam konuyu tamamen inceleseniz de mesaj kirliliği olmasa daha güzel olur. Fotoğraflarla gösterdim altının kapandığını, belirli renkler var o renkler arasında yapabiliyoruz veya tamamen kapatabiliyoruz.

Peki klavyenin altındaki ışıkları kapatabiliyor muyuz? Ve kapatırsak altı beyaz mı oluyor düz.

Bende bu klavye var evet yapbiliyorsun ama benim klavyemde mi bir şey var onu bilmiyorum fakat bende nedense beyaz yapinca altaki son iki LED beyaz ve morumsu bir renge donusuyor (cok belli olmuyor fakat boyle bir sorun var benimkinde)

Bende bu klavye var evet yapbiliyorsun ama benim klavyemde mi bir şey var onu bilmiyorum fakat bende nedense beyaz yapinca altaki son iki LED beyaz ve morumsu bir renge donusuyor (cok belli olmuyor fakat boyle bir sorun var benimkinde)
Buna bir ara dikkatlice bakıp söyleyeyim size bende de varsa.

@EfeOzcann hocam alt taraftaki ışıkları kapatma tuşunu bulamadım, cebelleşiyorum

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…