Magic Refiner RK68 vs Dierya DK61SE

Bütçe
700
PBT keycaps ve hotswapple oldugu bilgisine nasil ulastiniz?
Hot swap olduğu her yerde yazıyor da, PBT doubleshot olduğu Amazon'un ingilizce versiyonunda yazmakta. Bize satılan ile görünüm olarak birebir aynı ürünler eğer farklı bir durum yoksa bizim için de geçerlidir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-29-21-51-16-090_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-07-29-21-51-16-090_com.android.chrome.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-07-29-21-51-13-631_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-07-29-21-51-13-631_com.android.chrome.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu konudan da kullanan kişinin yorumlarını görebilirsiniz.

Z11 hotswap olması ile çok daha mantıklı. Switch'lerinin kalitesini geçtim benim gibi eğer sıkılırsanız değiştirebilirsiniz. PBT keycaps olması da bir avantaj. Ben aralarında en mantıklı olanın Z11 olduğunu düşünüyorum. Eğer farklı bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
RGB olduğu için T60 istemiştim birde daha ucuz olduğu için dk61se. Fakat aradaki 110tl ye değicekse Z11 alacağım. Ayrıca ileride Z11 e RGB eklenebilir mi?

Z11'in RGB versiyonları var fakat Outemu Switch'li. İleride eklenebilir mi bilmiyorum ben alırkeken pek dikkat etmedim RGB sevmediğim için.
RGB modelleri yaylanma sesi yapar galiba kulaklığım olduğu için fark eder miyim? Ve tek sıkıntısı yaylanma sesi mi?

Ama bana soracak olursanız sırf Switch'i için bile Z11'i tercihim olur.

RGB modelleri yaylanma sesi yapar galiba kulaklığım olduğu için fark eder miyim? Ve tek sıkıntısı yaylanma sesi mi?

Önceki klavyem Outemu Switch idi ve eğer benim gibi çok fazla kulaklık kullanmayı sevmiyorsanız cidden rahatsız edici derecede bir çınlama oluyor çoğu tuşda. Bu yüzden Outemu Switch'li RGB olana hiç yaklaşmayın bence.

Kulaklık ile pek duymazsınız fakat his olarak fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı