Hocam inanın bilmiyorum. Fiyatlandırma yurtdışına göre baya iyi aslında.Bir şeyi merak ettim. Bu klavyeler rampage, ve gamepower dan ucuz ama nasıl oluyorsa aşırı fp ürünleridir? Mini olduklarından mı? Ama rampage parvus da mini.
Gerçi bir şeyi unuttum VERGİ.Hocam inanın bilmiyorum. Fiyatlandırma yurtdışına göre baya iyi aslında.
software'siz kullansam bir eksisi olur mu benim için? kötü hissettirdi bu durumHocam bazı klavyelerin softwarelarında dosya konumları bozuk olduğu için update yaparken dosyayı bulamıyor ve update yarıda kalıyor böylece klavye brick oluyor. Bu da klavye kullanılamaz hale geliyor demek.
Hâlâ software'siz kullanmaktan yanayım, bir sorun olmaz herhalde değil mi?Hocam bazı klavyelerin softwarelarında dosya konumları bozuk olduğu için update yaparken dosyayı bulamıyor ve update yarıda kalıyor böylece klavye brick oluyor. Bu da klavye kullanılamaz hale geliyor demek.
Pardon Brown switch.RGB olmayan. B
RGB olan kalitesizmiş. Rainbow da ise bir tek red switch kalmıştı.
Olmaz hocam sıkıntı yok.Hâlâ software'siz kullanmaktan yanayım, bir sorun olmaz herhalde değil mi?
Dostum switchlerin öakma olma ihtimali yok tabii ki. emin ol dk61se bundan kötüdür eğer bütçe yükseltirsen dk61e almanı öneririm@erdem53426 bu switch lerin çakma yada başka olma ihtimali yok değil mi? Çok ucuzda çünkü duruma göre T60 veya dk61se alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.