Ben Z11 öneririm. RK68'i kullanan varsa onların yorumlarını da merak ediyorum.
Hocam şimdi çok değişkenli bir durum bu. Tamamen sizin yazma tarzınıza bağlı. Ben tuşlara biraz sert basarım, tuşlarda tepki olsun, yazdığımı bastığımı anlayayım dersen brown switch tam sana göre. Ama tuşlara pek sert basmam, sakin kullanırım aksın gitsin dersen red derim. Ben red blue ve brown kullandım. Kailh red, Outemu blue ve Huano brown. Red çok akıcıydı ama lineer bir switch olduğu için bazen basıp basmadığımı anlayamıyordum. Blue switche geçtiğimde ise hem ses olarak hem his olarak bastığını net şekilde anlıyorsun. Brown ise red gibi pek sesli değil, blue gibi de hissettiriyor.Hocam geçende siz önermiştiniz bir şey daha sorabilir miyim? Red Switch stoku bitmiş brownu alacağım fakat daha önce hiç kullanmadım siz hangi Switch önerirsiniz.
Hocam şimdi çok değişkenli bir durum bu. Tamamen sizin yazma tarzınıza bağlı. Ben tuşlara biraz sert basarım, tuşlarda tepki olsun, yazdığımı bastığımı anlayayım dersen brown Switch tam sana göre. Ama tuşlara pek sert basmam, sakin kullanırım aksın gitsin dersen red derim. Ben red Blue ve brown kullandım. Kailh red, Outemu Blue ve Huano brown. Red çok akıcıydı ama lineer bir Switch olduğu için bazen basıp basmadığımı anlayamıyordum. Blue Switch'e geçtiğimde ise hem ses olarak hem his olarak bastığını net şekilde anlıyorsun. Brown ise red gibi pek sesli değil, Blue gibi de hissettiriyor.
Ne zaman gelir bilinmez.Z11 red almak istiyorum fakat stokta kalmamış.
Ne zaman gelir bilinmez.
Aynı gibi işte redle brown. Attığım videodan da görebilirsin.Sessizlik bakımından brown daha az sesli değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.