Magicka oynanır mı?

23Oesadn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sorum üstteki gibi. Birkaç gün önce Skyrim aldım ama birkaç mod indirince en önemli iki modum çalışmadığı için kafayı yiyip bıraktım. Şimdide Skyrim tarzında karakterimi geliştirdiğim bir oyun arıyorum. Sizce magicka güzel bir oyun mu? Sarar mı? Eğer sarmazsa da başka oyun önerilerinizi söylerseniz çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
(Sistemim kötü)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sorum üstteki gibi. Birkaç gün önce Skyrim aldım ama birkaç mod indirince en önemli iki modum çalışmadığı için kafayı yiyip bıraktım. Şimdide Skyrim tarzında karakterimi geliştirdiğim bir oyun arıyorum. Sizce magicka güzel bir oyun mu? Sarar mı? Eğer sarmazsa da başka oyun önerilerinizi söylerseniz çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
(Sistemim kötü)

Skyrim'i sil tekrar yükle Skyrim oynamalısınız bence.

İlk modsuz oyna.

İlk modsuz oyna.

Tamam hocam şimdi tekrar yükleyeceğim anca akşama kadar iner bir de yarın okul ve ödevler var vallahi çok sıkılıyorum hocam. Hocam sizce büyücümü savaşçımı suikastçimi olayım, eğer sallıyorum Warrior oluyorsam da hangi ırkı seçeyim? Bir de oyuna başlıyacağımda ne yapacağımı bilmiyorum full ana görevlerden mi devam edeyim ayrıntılı açıklarsınız çok sevinirim.

Magicka kesinlikle oynanir ama Skyrim ile iliskilendiremedim. Magicka inanilmaz eglenceli, troll bir oyun ama tek basina o kadar keyif vermez, 4 kisi filan oyna 3 kisi oynarsan inanilmaz eglenceli.
Skyrim tirt, cok overrated. Bir basi guzel, AAA diyor sen ejder dogansin fus diyorsun, sonra butun haritada tek basina kalıyorsun, spell var bir tane onu alinca iyi kotu goreve yonlendiriyor, onun disinda ilerleme tamamen merakina bagli, merakin yoksa cop oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı