MagicOS pişman eder mi?

visuarnie

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci..
Yakın zamanda Honor 400 Pro almayı düşünüyorum Samsung S24+ ile karşılaştırdım, kamerası daha iyi gibi tek şüphem MagicOS işletim sistemi, sorun çıkartır mı?

O sadece arayüz ve bloatware uygulamaların olduğu bir şey, temelinde yine Android yani...

Telefon konusunu bilemem, tablette kullanıyorum ve yer yer bence ediyor. Ekran bölme gibi bazı temel Android özelliklerini kendimize has gibi olsun derken kullanışsız ya da kullanmak istemeyeceğiniz hale getirmişler. USB depolama seçtiğinizde bilgisayar ile bağlantı kurmuyor illa Honor'un üçüncü parti yazılımını bilgisayara yüklemenizi istiyor.

S24+ alabiliyorsaniz gercekten daha mantikli. Iki UC kucuk ozellik artisi icin Samsung birakilmaz.

Fiyatı Honor'da daha ucuz zaten bugün mağazaya gidip inceleyeceğim telefonları Samsung alırım büyük ihtimal ama hangisi hoşuma giderse çok büyük bir artısı yok zaten.

Android ama bir Samsung arayüzünün yerini tutamaz o yüzden diyorum özellikleri Samsung'a göre daha makul geldi yoksa Samsung alacaktım.

Olsa Google Pixel alacağım ama olmadığı için Samsung'tan başka markayı tercih etmiyorum şahsen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı