Yakın zamanda Honor 400 Pro almayı düşünüyorum Samsung S24+ ile karşılaştırdım, kamerası daha iyi gibi tek şüphem MagicOS işletim sistemi, sorun çıkartır mı?
O sadece arayüz ve bloatware uygulamaların olduğu bir şey, temelinde yine Android yani...
S24+ alabiliyorsaniz gercekten daha mantikli. Iki uc kucuk ozellik artisi icin Samsung birakilmaz.Android ama bir Samsung arayüzünün yerini tutamaz o yüzden diyorum özellikleri Samsung'a göre daha makul geldi yoksa Samsung alacaktım.
S24+ alabiliyorsaniz gercekten daha mantikli. Iki UC kucuk ozellik artisi icin Samsung birakilmaz.
3K daha pahali degil mi S24+?Fiyatı Honor'da daha ucuz zaten bugün mağazaya gidip inceleyeceğim telefonları Samsung alırım büyük ihtimal ama hangisi hoşuma giderse çok büyük bir artısı yok zaten.
3K daha pahali degil mi S24+?
Android ama bir Samsung arayüzünün yerini tutamaz o yüzden diyorum özellikleri Samsung'a göre daha makul geldi yoksa Samsung alacaktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.