Magisk için modül nasıl yüklenir?

Makaleler
5
Magisk adında yararlı bir ROOT atma yazılımı olduğunu bilmiyordum. İlk kez Magisk yükledim. Modül nasıl yüklenir? Nasıl ve neye yarayan modüller var? Cihazım Lenovo K4 Note. Diğer adı Lenovo a7010.

Magiske ait Git üzerinden APK dosyasını indirip uzantısını ZIP olarak değiştirin. Muhtemelen TWRP bootloader kullanıyorsunuzdur. ZIP yüklemesi yapın.

Telefonunuzda TWRP var diye hatırlıyorum.
Bu şekilde magisk flashlayın.

Adım 2 gerekli bir adım değil.
Ayrıca şu anda yükleme şekilleri Android -11/+11 şeklinde ve boot/vendor a/b şeklinde 3'e ayrılmış durumda. Rehberin doğru şekilde güncellenmesi gerekli.

Depolama gözükmeme ve veri şifreleme olduğu için adım 2 var.
Android 12'de hazırladım rehberi.
Her Android 11/12/13 custom bootloader (TWRP/Orange Fox) kullanamıyor. ROM ile verilen bootloader ile yükleme yapılması gerekiyor bazen. Bazı markalar yedekli bootloader(a/b) kullanabiliyor. Bazı markalar bootloader bölümünü kendi bölümü(boot/vendor) ile birleştirebiliyor.
Install - Magisk | Github

Magisk zaten yüklü durumda. Benim bu konuda sorduğum şey, ilk mesajda yazdıklarım. En başta anladıysanız da kusura bakmayın. Github'da magisk indirdiğim yerlerde modül nasıl indiririm, nerelerdedir bulamadım.

Biz çok yanlış gelmişşiz.
Repo Listesi: Git-Repo
İsimleri ile birlikte internette arayıp bulmanız lazım. Bazıları Github üzerinde Release paketi veriyorken bazıları kendi sitelerinde bazıları XDA üzerinde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…