Magisk için modül nasıl yüklenir?

Telefonunuzda TWRP var diye hatırlıyorum.
Bu şekilde magisk flashlayın.

Adım 2 gerekli bir adım değil.
Ayrıca şu anda yükleme şekilleri Android -11/+11 şeklinde ve boot/vendor a/b şeklinde 3'e ayrılmış durumda. Rehberin doğru şekilde güncellenmesi gerekli.

Depolama gözükmeme ve veri şifreleme olduğu için adım 2 var.
Android 12'de hazırladım rehberi.
Her Android 11/12/13 custom bootloader (TWRP/Orange Fox) kullanamıyor. ROM ile verilen bootloader ile yükleme yapılması gerekiyor bazen. Bazı markalar yedekli bootloader(a/b) kullanabiliyor. Bazı markalar bootloader bölümünü kendi bölümü(boot/vendor) ile birleştirebiliyor.
Install - Magisk | Github

Magisk zaten yüklü durumda. Benim bu konuda sorduğum şey, ilk mesajda yazdıklarım. En başta anladıysanız da kusura bakmayın. Github'da magisk indirdiğim yerlerde modül nasıl indiririm, nerelerdedir bulamadım. 😕

Magisk zaten yüklü durumda. Benim bu konuda sorduğum şey, ilk mesajda yazdıklarım. En başta anladıysanız da kusura bakmayın. Github'da magisk indirdiğim yerlerde modül nasıl indiririm, nerelerdedir bulamadım. 😕
Biz çok yanlış gelmişşiz. :D
Repo Listesi: Git-Repo
İsimleri ile birlikte internette arayıp bulmanız lazım. Bazıları Github üzerinde Release paketi veriyorken bazıları kendi sitelerinde bazıları XDA üzerinde var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı