Magisk ile Kernel Flashlanır mı?

Abdullah7

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF A15-7535hs-RTX4050
Magisk ile kernel flashlayabilir miyim? Saatlerdir telefonla uğraşıyorum deneme yanılma tahtası yapmaktan bıktım.

@Heribert Yavuz

Daha önce hiç Magisk ile flashlayan görmedim veya denemedim. Bence bir TWRP veya OrangeFox indirmeniz çok daha mantıklı olacaktır çünkü cihazınıza zarar verebilir.

ADB Sideload ile atıyordum da o da sıkıntı yapabilir bu sefer ROM'u bilmemneyi baştan kurmak zorunda kalırım. Peki ADB sideload ile denemeli miyim? TWRP de OrangeFox'da adamakıllı olmadı bu cihazda. crDroid recovery kullanıyorum.

Kerneli Magisk modülü olarak kurmayı deneyebilirsin. Eger olmaz ise telefonu güvenli moda alıp modülü devre dışı bırakabilirsin.

Kernel'in Magisk modülü olarak kurulabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

ADB sideload ile atıyordum da o da sıkıntı yapabilir bu sefer ROM'u bilmemneyi baştan kurmak zorunda kalırım. Peki ADB sideload ile denemeli miyim? TWRP de OrangeFox'da adamakıllı olmadı bu cihazda. crDroid recovery kullanıyorum.

Recovery'den ROM'un yedeğini alıp deneyebilirsin.

ADB ile olmadı. Kernel yerine performans artırmak için magisk modulu kullanırsam o da olabilir.

Hocam Kali NetHunter kerneli var bazı cihazlara böyle kuruluyordu. TWRP'den eğer kuramazsan cihazı sideload moduna alıp ta kurmayı deneyebilirsin.

ADB ile olmadı. Kernel yerine performans artırmak için Magisk modulu kullanırsam o da olabilir.

Performans arttırmak için Magisk modülü kullanmak çok daha mantıklı hocam ayrıca crDroid kullanıyorsan başka bir Customrom'a geçmeni tavsiye ederim çünkü crDroid özelleştirme üzerine kurulu olduğu için diğer ROM'lara göre performansı biraz daha düşük.

Performans arttırmak için Magisk modülü kullanmak çok daha mantıklı hocam ayrıca crDroid kullanıyorsan başka bir Customrom'a geçmeni tavsiye ederim çünkü crDroid özelleştirme üzerine kurulu olduğu için diğer ROM'lara göre performansı biraz daha düşük.

Hocam diğer ROM'lar çok daha dolu. Bu sade olduğu için bunu kullanıyorum. Başka ROM önerin varsa alabilirim tabii.

Eğer cihazın için varsa ArrowOS'e yönelebilirsin.

Ben ROM'un kendi programlarını root ile silip simple Tools'un birkaç programını rootla yönetici olarak cihaza yüklemiştim.

Simple Tools'un programları modül olarak yüklü cihazımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı