Magisk kurulumu bankacılık uygulamalarında Root tespitine yol açar mı?

Patrick_Yıldız

Hectopat
Makaleler
11
Yer
Ankara Türkiye
Samsung A36 (SM A366B) kullanıyorum.

Magiks ile cihazı rootladım ama ne yaparsam yapayım bazı bankacılık uygulamaları root tespit ediyor.

Magiks delta ile tekrar kurulum yaparsam bankacılık uygulamaları Root tespit eder mi ?

Bu da işe yaramıyorsa KernelSU kurulumu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

Rom: A366BXXS4AYF9
Kernel Sürümü: 6.6.46-android15-8-30526735-abogkiA366BXXS4AYF9-4k

Son düzenleme:
Magisk uygulamasından hide root açın sonrada bankacılık uygulamarili tikleyin

Apatch şu an bendeki iki tane root'tan etkilenen banka uygulamasında işe yarıyor. Google'da apatch kurulumu diye ararsanız güzel bir anlatım çıkıyor. İsterseniz ona bakınız.

Yaptım aynı.
Bir kaç modul de kullandım yine aynı durum.

Bazı bankacılık uygulamalarında sorun yok örneğin iş bankası ve Halk bank ama ziraat ile vakıf da root kaynaklı giriş izni vermiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakilerin aynısını yaptınız mı?

Çünkü en kolay ve en en net çalışan yöntem bu. Bundan başka bilmiyorum. Birde google api seviyenizde patlamis olabilir. Chatgpt uygulaması çalışıyor mu?

Garantiyi umursamıyorum servise versem kaç hafta işlemleri sürüyor vs. Anakartta işlemci sorunu harici herşeyi kendim de onarabilirim Lehimleme yada parça değişimi olsun.

Rootlu kullanmak bana daha çok artı ve konfor sağlıyor tek sorunum 2 tane banka uygulaması ama Root erişimin bana sağladığı artıları çok daha fazla.

Root ve Custom Rom Ayrıcalıktır.

Çalışıyor.

E-devlet, e-nabız MHRS gibi uygulamalarda sorun yok bazı bankacılık uygulamalarında da sorun yok anlamadığım şekilde vakıf ve ziraatte oluyor tek bunlarda sorunla karşılaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…