Apatch ve enpara. Bankalar ekran videosu almayı da engellediği için açıldığını tam gösteremiyorum ama root uyarısının gitmesinden anlayabilirsiniz. Denemek veya denememek size kalmış.
Apatch ve enpara. Bankalar ekran videosu almayı da engellediği için açıldığını tam gösteremiyorum ama root uyarısının gitmesinden anlayabilirsiniz. Denemek veya denememek size kalmış.
Samsung A36 (sm A366b) kullanıyorum.
Magiks ile cihazı rootladım ama ne yaparsam yapayım bazı bankacılık uygulamaları root tespit ediyor.
Magiks Delta ile tekrar kurulum yaparsam bankacılık uygulamaları root tespit eder mi?
Bu da işe yaramıyorsa KernelSU kurulumu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
ROM: A366BXXS4ayf9.
Kernel sürümü: 6.6.46-Android15-8-30526735-abogkIA366BXXs4ayf9-4K
Poweramp kullanan nadir değerli insanlardan.
Neyse apatch sadece rootmu gizliyor Google Play Integrity ile bir bağlantısı var mı? Google API seviyeleri falan. Zamanında çok uğraştımda bulamamıştım. Herkes playfix önermişti ama işe yaramamıştı.
Zygisk'i açıp bankacılık uygulamalarını deny liste ekle.
Shamiko bildiğim kadarıyla Play API ile alakalı. Zamanında ben de denedim, cihaz bootloop kaldı, bir daha da uğraşmadım. Rootsuz özel (custom) ROM kullanıyorum. Şimdi, sizinkine yakın bir şey bende de oldu.Öyle zaten şuanda da.
Shamiko gibi şeyleri de denedim. Bunu yapınca zaten direkt açılmadan kapanıyor.
Knox patch ile samsung uygulamarını bile tekrar kullanıyorum root sonrası.
Samsung' un bile ayıkmadığı root' u 2 bankacılık uygulaması nasıl tespit ediyor anlamış değilim.
İşe yarar belki diye iş profili aktif hale getirdim orda da güvenliğiniz için zart zurt diyip giriş yaptırmıyor.
Shamiko bildiğim kadarıyla Play API ile alakalı. Zamanında ben de denedim, cihaz bootloop kaldı, bir daha da uğraşmadım. Rootsuz özel (custom) ROM kullanıyorum. Şimdi, sizinkine yakın bir şey bende de oldu.
Cihazım Mi 9T Pro. TWRP, CrDroid A13, Magisk root vardı. Cihazda bankacılık uygulamalarını sorunsuz gizliyordum ancak ChatGPT "Play API hatası" veriyordu. Ayrıca CPU-Z uygulamasında termal sensörler sadece üç taneydi, diğer sıcaklıklar yok olmuştu ve bu da verileri oldukça detaysız yapıyordu. Bu arada, Google API seviyelerimin hepsi kırmızıydı. Sonra Shamiko'yu denedim, cihaz bootloop oldu.
Daha sonra tekrar TWRP, CrDroid A13 kurdum, bu sefer root atmadım. Bankacılık uygulamaları sorunsuz çalıştı. Termal sensör sayısı eskiye döndü. Yine de ChatGPT "Play API hatası" veriyor. Anlam veremedim. Ayrıca üç API seviyem de kırmızı. Çok saçma!
API seviyenizi görselde adı yazan bu uygulama ile kontrol etmenizi öneririm: (Play Integrity API Checker)
Chatgpt uygulaması çalışıyorsa sorun play api değil. Zaten 1 tikiniz var çalışıyor olması lazım. Bu arada sizin durumunuz niye olmuyor bilemedim. Normalde magisk gizleyebilmeli. Garip bir durum. Bu arada son bir ihtimal magiskden gizlerken tik atıyorsunuz ya onun alt kategoriler halinde tiklerde var. Onlarada atmayı unutmayın. Aklıma başka fikir gelmedi açıkçası.Eki Görüntüle 2591011
Sağolasın bilgilendirme için
2 tanesi kırmızı şuan ne yapmalıyım. Sonda ki bootloader kilidiyle alakalı sanırsam.
Başka play integrity fix modulleri mi araştırayım. MMRL deposundan kurmuştum bir tane de durum değişmemişti.
Chatgpt uygulaması çalışıyorsa sorun play api değil. Zaten 1 tikiniz var çalışıyor olması lazım. Bu arada sizin durumunuz niye olmuyor bilemedim. Normalde magisk gizleyebilmeli. Garip bir durum. Bu arada son bir ihtimal magiskden gizlerken tik atıyorsunuz ya onun alt kategoriler halinde tiklerde var. Onlarada atmayı unutmayın. Aklıma başka fikir gelmedi açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.