Magisk Manager'de Magisk Hide görünmüyor

Daha fazla  
Açık kaynak kodlu olduğu için güvenli. Kaynak kodlarına internetten erişip tamamını okuyabilir, hatta aynı kodları kendiniz de yazarak aynı sonuca ulaşabilirsiniz.

Merhaba aynı soruna ben de sahibim. Telefonda Magisk Manager yüklü ama içerisinde Magisk Hide gözükmüyor, sürümü eski diye mi acaba? Ne yapabilirim? Bazı banka uygulamalarına girmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiyse gözükmüyor olabilir.
Nasıl güncelleyeceğim ve denetleyebileceğim?

@Crownguard Redmi Note 9S telefonuna sahibim, Akbank ve Garanti'ye giremiyorum. Vakıfbanka girebiliyorum. Bu zamana kadar bir sorun yoktu. Magisk Manager uygulaması yüklü. Sürümüm eski olabilir mi nasıl teyit edeceğiz ve çözeceğiz. Stock ROM, Format gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum

Nasıl güncelleyeceğim ve denetleyebileceğim?

@Crownguard Redmi Note 9S telefonuna sahibim, Akbank ve Garanti'ye giremiyorum. Vakıfbanka girebiliyorum. Bu zamana kadar bir sorun yoktu. Magisk Manager uygulaması yüklü. Sürümüm eski olabilir mi nasıl teyit edeceğiz ve çözeceğiz. Stock ROM, Format gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum

Mevcut Magisk'i uninstall ettikten sonra attığım linkteki .APK indirin sonra uzantısını .ZIP olarak değiştirin ve Custom Recovery üzerinden yükleyin. Daha sonra tekrar .APK yaprarak uygulamayı yükleyin.

IMEI, twrp, root, ROM vs. hepsinden bağımsız Magisk sürümümü güncelleyebilir miyim? Bu bir sorun yaratmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş gerekli şeyleri yazmış, uyguladınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı