Magnet vs Superbox

Daha fazla  
Merhaba. Bu konu hakkında daha önce bir konu açmıştım ve özteknet'e karar vermiştim ama firma 1-1.5 ay kurulum süresi verdiği için vazgeçtim. Şu an Superbox ile magnet arasında kaldım. Hattım Türk Telekom, şu an telefon internetini kullanıyorum ama çok fazla ping var ve bazı zamanlar 1-2 dakika kesiliyor. Binada oturan birisine Superbox kullanıyormuş ama çok fazla bilgi vermedi. Bir telefon hattı nasıl çekiyorsa o da öyle dedi, geçiştirdi. Sizce hangisini almalıyım?

Ek olarak Türk Telekom'un kurulum süresi varmış sanırım, Superbox'un öyle bir süresi var mı?

Kurulum süresi falan yok. Gidip alman gerekiyor cep magneti alırsan. Düzce merkezdeysen ikisi de aynı olabilir ortalama.

Kurulum süresi falan yok. Gidip alman gerekiyor cep magneti alırsan. Düzce merkezdeysen ikisi de aynı olabilir ortalama.

Evet merkezdeyim. Magnette 15 Mbps ile sınırlanması da kafama takıldı aslında. 1TB Superbox ile aynı fiyat bu yüzden acaba 1TB Superbox mu alsam diye düşünüyorum. Sadece akşamları ve hafta sonu evde oluyorum LoL Apex gibi oyunlar oynuyorum (Max 2 saat) interneti çoğunlukla video izlemek için kullanacağım.

Son düzenleme:
Evet merkezdeyim. Magnette 15 Mbps ile sınırlanması da kafama takıldı aslında. 1TB Superbox ile aynı fiyat bu yüzden acaba 1TB Superbox mu alsam diye düşünüyorum. Sadece akşamları ve hafta sonu evde oluyorum LoL Apex gibi oyunlar oynuyorum (Max 2 saat) interneti çoğunlukla video izlemek için kullanacağım.

Yani video çok internet yer. Film dizi falan izleyeceksen 500-1000 arası düşün derim en az magnetide. Sınırsız en rahatı zaten 15 Mbps hız yeterli tek kişi için.

Yani video çok internet yer. Film dizi falan izleyeceksen 500-1000 arası düşün derim en az magnetide. Sınırsız en rahatı zaten 15 Mbps hız yeterli tek kişi için.

Magnetin sınırsız tarifesi var 1700 TL'ye. Dediğim gibi 15 Mbps hızı korkutuyor.
Şu an Superbox 1TB (1700TL) magnet sınırsız(1700TL) arasında çok kararsızım. Sanırım siz daha önce magnet kullanmışsınız forumda gezerken mesajınızı gördüm. Önerir misin yoksa Turkcell'den şaşmayayım mı?

Magnetin sınırsız tarifesi var 1700 TL'ye. Dediğim gibi 15 Mbps hızı korkutuyor.
Şu an Superbox 1TB (1700TL) magnet sınırsız(1700TL) arasında çok kararsızım. Sanırım siz daha önce magnet kullanmışsınız forumda gezerken mesajınızı gördüm. Önerir misin yoksa Turkcell'den şaşmayayım mı?

Magnet sınırsız 1100 TL ne 1700'ü? Şu an anlık olarak magnet ama ikisini de kullanmıştım. Magnet daha ucuz. Ben memnunum anlık Valorant'ta 30-40 ping görüyorum.

Magnet sınırsız 1100 TL ne 1700'ü? Şu an anlık olarak magnet ama ikisini de kullanmıştım. Magnet daha ucuz. Ben memnunum anlık Valorant'ta 30-40 ping görüyorum.

Merkezdeki Türk Telekom 1700 TL demişti demek ki yanlış söyledi internet sitesine bakmamıştım. Cep magnetta kurulum yoksa onu almak daha mantıklı hem kota düşünmeye kafa yormamış olurum.

Merkezdeki Türk Telekom 1700 TL demişti demek ki yanlış söyledi internet sitesine bakmamıştım. Cep magnetta kurulum yoksa onu almak daha mantıklı hem kota düşünmeye kafa yormamış olurum.

Superbox kullandım ama fahiş fiyatlandırması yüzünden iptal ettirdik, 300GB kota kullanıyorduk yeterli olmadığı için bu 500GB'ye kadar gidiyordu ek paketler ile beraber ve verdikleri internet maksimum 15Mbps'ydi, upload ping 120 civarlarındaydı ping sıkıntısı vardı biraz ve internet bitmesin diye videoları hep 720p izlemek zorunda kalıyordum. Benim fikrim sınırsız magnetdan yana, Turkcell o dedikleri 4.5G hızı verirler mi bilmiyorum, bir ay kadar 60-80Mbps alıyordum ama fark ettiler galiba sonra da hızı 15Mbps'ye sabitlediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı