Magnezyum takviyesi alınmalı mı?

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Bir süredir sürekli olarak bacaklarıma kramp giriyor.
Çalıştığım yerde de tüm gün ayakta olduğumdan fazla yoruluyorum. Geceleri yatarken genellikle daha fazla oluyor.

Magnezyum eksikliği olabileceğinden şüpheleniyorum. Bu nedenle takviye alınmalı mı, alınacaksa ne tercih edilmeli?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bence doktora gitmeden kendi kendinize bir şey yapmayın hocam. Doktora gidip kan değerlerinize baktırın. Ona göre vitamin ve mineral takviyesi alın derim.
Hocam uzun bir süredir genel tahlil de yaptırmamıştım, bu vesileyle yaptırabilirim izinli olduğum bir vakit.

Muz ve yoğurt tüketin. Ek olaraktan delikli ayakkabı giyin, rahat tabanı olsun. İş gelişi de ayakları sıcak suda dinlendirin.
Hocam sahilde çalıştığımdan terlikle geziyorum tüm gün ama rahat bir ürün kullanıyorum. Belirttiğiniz ürünleri alabilecek marketler biraz uzak kalıyor, patronla konuşayım olmadı sabahtan bunu.

Kesinlikle alınmalı diye düşünüyorum. Eczacımın ısrarı üzerine aldım. Bacaklarım ve belim olmak üzere eklem ağrılarıma çok iyi geldi. çok fazla baş ağrısı çekerdim, şuan eser yok.
Vücudun üretemediği birşey dışarıdan da yeterince alamıyoruz, bu nedenle alınması mantıklı.
Eczacınıza danışıp reçeteye yazılanlardan değil de özel olan takviyeleri tercih edin.

Merhaba.

Bir süredir sürekli olarak bacaklarıma kramp giriyor.
Çalıştığım yerde de tüm gün ayakta olduğumdan fazla yoruluyorum. Geceleri yatarken genellikle daha fazla oluyor.

Magnezyum eksikliği olabileceğinden şüpheleniyorum. Bu nedenle takviye alınmalı mı, alınacaksa ne tercih edilmeli?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yaklaşık bir aydır uzun süredir yapmadığım tempoda koşu yapıyorum. Bacaklarıma çok fena kramplar giriyordu ve doktor tavsiyesiyle magnezyum almaya başladım gerçekten fayda sağladı. Ben MAGOSİT kullanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı