Magnum SMA8 kasa alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemimi işlemci, kasa ve PSU aldıktan sonra bitecek sayılır. Bugün @er36po hocamın videolarını izlerken gördüm, bu kasanın içine 2 pompa takılabiliyordu. MAGNUM SMA8 White Matte sitesine girdiğim zaman, orada opsiyonlar görüyorum ve bunları pek anlamadım. Benim ihtiyacım olan kasanın içerisine 2 adet 360mm radyatör ve 2 pompa takılabilmesi gerek. Ayrıca ekran kartını dikey konumlandıracağım. Bunun için bu kasayı almam uygun mudur? Değilse hangi kasayı almalıyım?
Arkadaşlar MB511 almaya karar verdim. 240 ve 360mm 2 adet radyatör takacağım. Tek sorun buna 2 pompa takabilir miyim bilmiyorum. Boşluk varsa her türlü takarım ama ya yoksa?
Güncelleme: Corsair 1000D almaya karar verdim. Üzerinde direkt olarak 2 pompa uyumlu gelmiyor, delik açıp takacağım. Ayrıca bu sayede üste 420MM öne 480MM radyatör takabileceğim. Ayrıca bir aparat ile PSU yan konumlandırılabiliyormuş. Fittingleri Bitspower alacağım. Boruları bulunduğum yerden temin edeceğim. SeaHawk ekran kartı için nasıl Fittinglere ihtiyacım var onu bilmiyorum sadece. İşlemci bloğu ve SSD bloğunu EKWB üzeriden alacağım. Sıvıyı Mayhems'ten alacağım. İki ayrı sistem olacak biri turuncu diğeri kırmızı olacak. Kırmızı olan işlemci ve SSD için DDC pompa ile ve 480MM radyatör ile çalışacak. Diğeri ise, 420MM radyatör ile D5 pompa ile çalışacak. Bol bol fitting kullanacağım. Mümkün olduğunca boruları dolaştıracağım ki sistemin ne olduğu belli olsun. Kalan Parçaları 1 sene sonra alacağım. Zaten paramın tamamını harcadım. Tekrar biriktirmem gerekiyor. Seneye kadar bütçeyi 15000 TL'ye kadar çıkarmam gerekiyor. 12000 TL gitti bile. Çok pahalı olacak ve 6-7 sene sonra yine upgrade yapmak zorunda kalacağım. Çünkü kesin olarak 10.nesil işlemciden ve RX 5000 serisinden vazgeçtim. Parçaların tamamı sıvı ile soğuduğundan dolayı, ömrünün 1-2 sene uzayacağını söylediler buna dayanarak 6-7 sene dedim. 27000 TL harcayıp 6-7 sene sonra upgrade yapmak acı verici. Çünkü bunun için 1 senelik maaşın yarısını yatırdım neredeyse. Elimdeki anakartı iade edip Maximus XI Extreme satın aldım. Şimdi 1 sene bekleyeceğim ve kalan parçaları alacağım. Fitting, pompa ve CPU blok için yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…