Vinç operatörü bir tanıdığım var sıkıntı yok [emoji1]Boş ağırlık 25 kg hocam ne yaptınız![]()
Vinç operatörü bir tanıdığım var sıkıntı yok [emoji1]Boş ağırlık 25 kg hocam ne yaptınız![]()
Hocam custom sıvı soğutmalı sistem toplamak istediğimden kasanın içi çok geniş olmasını istiyorum ondan büyük kasa seçmek istiyorum bu kasayı tavsiye eder misiniz?Bu kasa bence o iltifatlarınızı(!) hak etmiyor arkadaşlar. Evet, oldukça büyük bir kasa ama yeterli yere ve donanıma sahip kimseler için mükemmel bir kasa![]()
Tavsiyeniz için teşekkürler ben yinede bir düşüneyimHayallerinize siber saldırıda bulunmak istemem, ancak gerçek şu ki siz bu kasanın içini 10 yılda bile dolduramazsınız diye düşünüyorum.
Bu kasanın hakkında gelebilecek donanımın ortalama fiyatı 20 bin TL'dir. Ki kasanın kendisine o kadar para vermişken kuru kasayı odanın baş köşesine koymak da olmaz hani.
Yani, iyisi mi siz bu sevdadan vazgeçin bence.
@CJack60, bence 900D çok daha iyi bir tercih.
Hocam masaya yapsak bilgisayarı komşu çocuğu fark etmez herhaldeCostum'un en kralı masada (Desk PC) olur. Fakat bu bayağı uğraş ve zaman gerektirir.
Tabi hazır olanı alırsanız iş kolaylaşır.
İçine girebilir miyiz acaba?
Hocam masaya yapsak bilgisayarı komşu çocuğu fark etmez herhalde![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.