MagSafe yerinde derin çizikler oluştu

nebiozgen

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iPhone 13'e magesafe kılıf aldım ama 6-7 saat sonra baktım ki derin çizikler var. Sizce normal mi? Arkadan bakıldığında çok net belli oluyor. Gitsem yardımcı olurlar mı? MediaMarkt'tan aldım.

Herkese merhaba, iPhone 13'e magesafe kılıf aldım ama 6-7 saat sonra baktım ki derin çizikler var. Sizce normal mi? Arkadan bakıldığında çok net belli oluyor. Gitsem yardımcı olurlar mı? MediaMarkt'tan aldım.

Telefondamı kılıftamı.

Kılıfta hocam.

Bir şansınızı deneyip gidin derim hocam ama şansen gittiğinizde çok üstünde durumayacaklarını düşünüyorum ama gitmekte fayda var sizin tercihinize kalmış.

Kılıfta hocam.

Bu kadar kısa sürede bu kadar çizik bence normal değil.

Bencede bence gidin eğer iyi bir personele denk gelirseniz değiştirirler.

Yardımcı olacaklarından emin değilim bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede bu kadar çizik bence normal değil.
Evet hiç normal değil geçenlerde bende çarşıdan replikasını almıştım yaklaşık 1 ay önce dün evde parkeye düştüğünde ilk defa çizildi MDM den aldığınızı söylüyorsunuz bide ondan dolayı hiç normal değil

Bencede bence gidin eğer iyi bir personele denk gelirseniz değiştirirler.

Evet hiç normal değil geçenlerde bende çarşıdan replikasını almıştım yaklaşık 1 ay önce dün evde parkeye düştüğünde ilk defa çizildi mdmden aldığınızı söylüyorsunuz bir de ondan dolayı hiç normal değil.

Bence de çünkü haftalar geçse neyse belki de daha 12 daat bilr olmadan hiçbir hasar almadan bu kılıfın bu denli çizilmesi normal gelmiyor.

Merhaba, aldığınız kılıf Apple'nin kendi MagSafe clear case kılıfı mı? Bende bu kılıfı aldım birkaç gün sonra arkasında çizikler oluştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı